Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Vam saber fer mal a l’Atlético en l’anada i la voluntat és repetir-ho”

El Girona encara no ha perdut contra l’Atlético en els quatre enfrontaments que catalans i madrilenys han disputat en l’elit del futbol estatal, una tendència que, si es repeteix aquest vespre, deixarà els gironins molt a prop de fer història i accedir als quarts de final de copa. Des del cos tècnic, Eusebio Sacristán té clar quin és el guió que han de seguir els seus homes per competir en la tornada dels vuitens de final i fer bo l’empat a un aconseguit a Montilivi: “Fa una setmana vam fer moltes coses bé. Vam defensar molt bé, els vam desgastar tenint la pilota i en moltes fases del joc els vam saber fer mal i vam disposar d’ocasions per guanyar. El nostre objectiu ha de ser fer tantes coses bé com a Montilivi.” En aquest sentit, la il·lusió de la plantilla blanc-i-vermella pot tenir un paper clau: “Juguem contra un especialista en eliminatòries i no els descobrirem ara, però la motivació pot marcar la diferència. Ens fa molta il·lusió arribar als quarts i seria una cosa molt gran per al club.”

En l’anada, l’Atlético va utilitzar un equip titular gairebé idèntic als que utilitza en la lliga, una opció a la qual es podria agafar demà el Girona: “Han anat passant els dies i hem recuperat efectius del primer equip. Això ens ofereix la possibilitat d’utilitzar més futbolistes de la primera plantilla en la copa i que el desgast no afecti altres jugadors que hauran de jugar en la lliga diumenge que ve. És el cas de Stuani, al qual, com que no podrà jugar per sanció contra el Betis, el desgast que pugui tenir al Wanda no l’afectarà en el següent partit”, va assenyalar el tècnic gironí.

Piquen a la porta?

Eusebio és conscient que el rendiment d’alguns dels seus futbolistes crida l’atenció de clubs amb més potencial econòmic: “Estem contents amb ells i també tranquils, perquè confiem que podrem comptar amb els nostres jugadors fins a final de curs. Si un jugador crida l’atenció, surten informacions, però hem de treballar perquè ens afectin el mínim possible.”

EL CAMÍ, MARCAT

“A Montilivi vam defensar bé, els vam desgastar amb la pilota i els vam fer mal. És el que volem fer”

REPTE D’ALTURA

“Serà molt difícil però la nostra motivació pot ser un fet diferencial. Arribar a quarts seria històric”

L’ONZE AL WANDA

“Hem recuperat efectius i això fa que tinguem més noms del primer equip per a la copa i per a la lliga”

POSSIBLES SORTIDES

“Estem tranquils perquè confiem comptar amb tots els nostres jugadors fins a finals de curs”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)