Girona

Ni Bounou ni Juanpe

20 convocats. Eusebio viatja amb tots els disponibles menys el porter i el central, que té molèsties, en una llista amb cinc futbolistes del Peralada

El vol xàrter amb què el Girona va viatjar ahir a Madrid va transportar més futbolistes dels habituals perquè Eusebio Sacristán va decidir fer una llista de vint convocats en comptes de la convencional de divuit. El tècnic va fer viatjar tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció del porter Yassine Bounou –la copa la juga Iraizoz– i el central Juanpe, de qui el tècnic va revelar que té petites molèsties que en principi no haurien de ser obstacle perquè el canari pogués jugar diumenge al camp del Betis. En la relació de convocats van entrar cinc futbolistes del Peralada: Suárez, Èric Montes, Valery, Paik i Pachón. Respecte a l’anada, l’única baixa de jugadors del filial és la d’Andzouana. No obstant això, Eusebio Sacristán haurà de deixar dos futbolistes sense inscriure a l’acta i la teoria diu que seran dos del Peralada. A banda de Bounou i Juanpe, es van quedar a Girona els lesionats habituals: Aday, Mojica, Carles Planas i Patrick Roberts.

Stuani apunta a l’onze

El davanter uruguaià, que diumenge passat va veure la cinquena groga de la temporada i no podrà jugar al camp del Betis per sanció, té tots els números per ser titular al Wanda. Curiosament, el pitxitxi del Girona no havia estat convocat per Eusebio en cap dels tres partits previs de la copa (ni en els dos de vuitens contra l’Alavés ni en l’anada de quarts contra l’Atlético), però aquesta vegada el tècnic comptarà amb l’uruguaià, que molt possiblement formi part de l’onze titular.

“Hem anat recuperant jugadors i això ens ofereix més possibilitats de jugar amb més futbolistes del primer equip”, va comentar el tècnic, que en el partit d’anada va situar Valery i Paik en l’onze inicial. Avui és possible que l’escalenc s’hi mantingui, però el coreà ho té força més difícil.

Amb el 3-4-2-1 com a punt de partida i més enllà de Bounou a la porteria i Stuani com a jugador més avançat, la resta de l’onze ofereix dubtes en totes les línies. El trio de centrals que té més números serà el format per Alcalá, Bernardo i Muniesa, sobretot si, com a l’anada, Eusebio vol cobrir el carril dret amb Jonas Ramalho, un dels sacrificats en el darrer partit de lliga. Valery és el favorit en l’ala esquerra.

Pel que fa al quadrat en el mig del camp i a la mitja punta, és possible que Pere Pons i Aleix Garcia (amb el permís de Granell) siguin a la sala de màquines i que Borja García i Choco Lozano (amb el permís de Portu) estiguin a la mitja punta. No sembla que el tècnic vulgui jugar-se-la d’entrada amb Seydou Doumbia tenint en compte la possible titularitat de l’ivorià a Sevilla diumenge.

DOS DESCARTATS

Eusebio haurà de deixar dos homes, possiblement del Peralada, sense inscriure en l’acta

L’ONZE AL WANDA

Stuani, que serà baixa per sanció contra el Betis, té tots els números per ser titular

DEL FILIAL

Hi són tots els de l’anada (Suárez, Valery, Montes, Paik i Pachón), menys Andzouana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)