Girona

Diego Pablo Simeone

Entrenador de l’Atlético

“El Girona és un equip que ho fa molt bé sempre que ens enfrontem”

Diego Pablo Simeone tornarà avui a asseure’s a la banqueta en un partit de copa. El tècnic argentí, que arrossegava una sanció de la temporada passada, no va poder dirigir el seu equip en l’anterior eliminatòria de setzens contra el Sant Andreu, ni tampoc en l’anada dels vuitens a Montilivi, i, un cop complerta la sanció, aquest vespre en la tornada al Wanda Metropolitano, tornarà a peu de gespa. “El Girona és un equip que ho fa molt bé sempre que ens enfrontem, sigui amb Machín en el seu moment i ara amb Eusebio”, va recordar el preparador ahir en una roda de premsa, conscient que encara no ha aconseguit superar el conjunt blanc-i-vermell. La campanya passada, en la lliga, 2-2 a Montilivi i 1-1 al Metropolitano, i aquesta, dos empats a un, en la lliga i en la copa, tots dos al feu gironí. “Està mantenint una mateixa línia de joc en els darrers partits contra nosaltres. Aquest curs, tant en la lliga com en la copa ens han esperat més al darrere del que ho van fer amb Machín. En conseqüència de les seves virtuts van esperar les possibilitats de sortir al contraatac, amb les bandes ben obertes, per potenciar la velocitat que tenen”, va manifestar El Cholo, que hi va afegir: “És un equip molt veloç de mig camp endavant i que arriba amb molta gent a l’àrea. Està mostrant el seu nivell durant tot aquest any, com també va fer-ho en el passat, i ens tocarà competir, com en cada partit.”

Pel que fa al plantejament del matx, com acostuma a fer, l’entrenador roig-i-blanc no va donar pistes, ni tampoc es va referir a possibles fitxatges que s’han vinculat amb el club colchonero per a aquest mercat d’hivern. “Visc entrenament a entrenament, partit a partit, dia a dia. Em centro a buscar els que poden fer mal al Girona. Aquesta és la nostra realitat”, va afirmar.

EL CONJUNT GIRONÍ

“És molt veloç de mig camp endavant i arriba amb molta gent a l’àrea”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)