Un gol de Doumbia en el 88’ dona la classificació

Èpic. El Girona elimina l’Atlético i jugarà els quarts de final després d’empatar a tres al Wanda en un partit boig. Valery, Stuani i Doumbia en l’últim sospir han firmat el guió somiat

El Girona ha fet saltar la banca al Wanda gràcies a un empat a tres que el classifica pels quarts de final de la copa pel valor doble dels gols a domicili –el resultat de l’anada va ser 1-1. Els gols de Valery, Stuani i Doumbia han servit per completar el miracle en un partit boig on els gironins han anat de menys a més.

El Girona ha fet un exercici de supervivència en la primera part, i és que el domini ha estat absolut d’un Atlético que ha pressionat molt amunt i ha dificultat el joc al conjunt gironí, molt espès i imprecís. La superioritat s’ha traduït en el gol de Kalinic que obria el marcador en el minut 12 i a punt ha estat d’arribar el segon en més d’una ocasió. A poc a poc el Girona ha anat trobant el camí per plantar cara, però en cap moment ha equilibrat el partit. Tot i això, en una jugada aïllada Valery ha igualat el marcador amb un golàs de volea després d’un control amb el pit (36’). Just abans del descans, els dos equips han tingut ocasions per fer el segon.

La segona part ha començat molt més igualada amb la tensió que generava el marcador. El guió ha acabat de trontollar quan Stuani ha marcat l’1-2 rematant de cap una falta lateral penjada per Aleix Garcia (58’). La diana de l’uruguaià ha posat molt de cara l’eliminatòria, però l’alegria ha durat poc perquè Correa ha aprofitat un error defensiu per fer l’empat a dos en el 66’. Amb el 2-2 el setge dels locals ha estat constant fins al final i ha tingut ocasions de gol de tots colors fins que Griezmann ha marcat el 3-2 en el 84’. Quan el Girona semblava mort, en el 88’, Doumbia ha desviat un xut de Borja i ha marcat el 3-3 que ha classificat els gironins.