Girona

Diego Pablo Simeone

Entrenador de l’Atlético

“La contundència a dalt ha estat el seu aliat”

El tècnic de l’Atlético no va poder amagar la decepció de l’eliminació al final del partit, però no va voler posar ni una objecció al partit que va fer el seu equip. “Ha estat un duel clàssic d’una tornada de copa i s’ha vist que des del primer moment hem tingut la intenció de guanyar. De fet en la primera part hem tingut moltes situacions favorables per ampliar l’avantatge, però ells han fet la seva i la contundència a dalt ha estat el seu millor aliat per mantenir obertes les possibilitats”, va analitzar Simeone, que va destacar el bon paper dels gironins: “No puc dir que sigui demèrit nostre perquè el Girona ha fet una gran eliminatòria i no se li pot treure cap mèrit. A l’anada van defensar per no encaixar més d’un gol que els posés en problemes per la tornada i, en general, han fet una eliminatòria molt intel·ligent.”

Una de les coses en què més va incidir el tècnic argentí va ser l’última acció del partit que va acabar amb el gol de Doumbia: “Després de remar molt i posar-nos amb avantatge han tingut una bona transició ràpida, però teníem gent per defensar bé. Al final et passa entre les cames... Sempre són situacions que vols resoldre millor, però no ha pogut ser i hem d’aprendre dels errors.” Amb l’eliminació assumida, el tècnic va acabar la roda de premsa parlant del futur: “Tot i que no tenim gaire gent, quedar fora d’una competició mai és positiu i hi teníem molta il·lusió. Ara ens hem de recuperar ràpid.”

ELEGANT

“El Girona ha fet una eliminatòria molt intel·ligent i no se li pot treure cap mèrit”

EL GOL DEFINITIU

“Sempre són situacions que vols resoldre millor, però no ha pogut ser”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)