Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“És un bon impuls anímic”

Tot i que la primera eliminatòria contra l’Alavés ja arribava enmig de l’acumulació de lesionats, Eusebio Sacristán argumentava la il·lusió que percebia al vestidor i hi afegia que, des que havia arribat, havia detectat moltes sensacions positives, de ganes de créixer, a tot el club. L’actuació d’ahir al Wanda Metropolitano se situa directament com un dels capítols principals del Girona des de l’arribada a l’elit. I Eusebio se’n felicitava. “Sí, som conscients del que hem aconseguit. És una cosa molt bonica per al club i per a l’equip. Els jugadors estan molt contents. Hem treballat molt bé l’eliminatòria, amb la intenció de disfrutar al màxim la possibilitat de jugar uns vuitens i la idea de donar el màxim en els dos partits”, va explicar l’entrenador del Girona. “És molt bonic per al nostre club poder estar en una eliminatòria com els quarts de final, i haver eliminat un grandíssim equip com l’Atlético ens omple de satisfacció.”

I això que tot semblava perdut amb el 3-2 de Griezmann, que va fer embogir Cholo Simeone i tot el Wanda. “Que ens hagin marcat tan a prop del final, i tal com anava, que ja no teníem el control i ens estava costant guanyar les envestides de l’Atlético, costava. Però s’havia de veure què passava. L’esperit de sobreposar-nos als gols ha fet que, fins al final, aprofitéssim i treballéssim l’eliminatòria. A veure què passava. I ha passat que la perseverança i tenir fe ens ha donat el premi.” El tècnic de La Seca va destacar la capacitat de l’equip de sobreposar-se a les adversitats, tant en l’anada (el 0-1 aviat de l’Atlético, que havia sortit amb tot) com el la tornada. “Ha estat el nostre esperit. Ens hem sobreposat a les dificultats, hem aguantat els moments que tocava aguantar i hem sabut anar a buscar el resultat. Ho hem posat tot perquè arribés el premi. I ara que l’hem aconseguit, estic molt feliç per l’equip.”

La classificació per als quarts de final arriba després de la sèrie més llarga de jornades (sis) sense guanyar en la lliga. “És un impuls anímic important, i esperem aprofitar-lo”, va reconèixer Eusebio, que confia que la il·lusió per haver avançat en la copa compensi l’exigència d’un calendari que es carrega encara més. “D’aquest possible desgast físic, ja n’havíem parlat abans de Nadal, però també hi afegíem el component anímic. Mirant de gestionar els recursos, també volem aprofitar l’efecte anímic de veure que competim bé contra grans equips. Hem d’aprofitar l’impuls anímic i que no ens desgasti gaire”, va indicar l’entrenador, que va defensar que sempre havien apostat per mirar de superar l’eliminatòria sense obviar l’ordre de prioritats: “Hem tingut la intenció de lluitar i treballar aquesta eliminatòria, tenint clar que nosaltres tenim la lliga com a objectiu principal. Avui podíem donar descans a alguns dels que van jugar, i ens ha permès en aquest partit fer una alineació on hi havia gent descansada i fresca.” Entre els titulars, Valery Fernández, que no s’ha perdut ni un minut en la copa i que ahir va marcar el seu primer gol amb el Girona. “Un altre cop, ha fet una actuació completa, demostrant les condicions físiques i tècnics que té, i sobretot una gran personalitat. Amb determinació, atrevint-se, demanant la pilota i encarant el rival. És molt positiu, el que està mostrant, i l’acompanyarem en el seu creixement.”

Partidari de gaudir i de deixar-ho fer als jugadors, que ho van celebrar de valent als vestidors, Eusebio no va parlar de preferències en els quarts. “De moment, volem disfrutar d’aquest moment. És molt bonic, és especial. Els jugadors estan molt contents. El que farem és centrar-nos en el partit del Betis. I tornar a enfocar-nos, ara en la lliga, gestionar els recursos, i estar expectants i il·lusionats amb la copa”, va resumir.

FENT HISTÒRIA

“Som conscients del que hem aconseguit. És molt bonic per a l’equip i el club”

AMB FE

“L’esperit de sobreposar-nos als cops i la perseverança han donat el premi”

COPA I LLIGA

“Volem aprofitar l’impuls d’accedir als quarts de final i que no ens desgasti gaire”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)