Girona

Quique Cárcel

Director esportiu del Girona

“És una situació històrica”

“El que vam viure al Wanda és una situació que demostra que l’equip creix. Amb un 3-2 en el minut 84, aconseguim empatar. És una situació històrica”, relatava l’endemà de la gesta el director esportiu del Girona, Quique Cárcel. “Som conscients que la prioritat és la lliga, la permanència, i ara hem de continuar fent història.” La classificació endureix encara més el calendari, però el director esportiu espera que la il·lusió compensi l’exigència: “Venen setmanes intenses, però amb moltes ganes d’afrontar-les.” Cárcel està molt satisfet amb el rendiment d’un equip que s’està sobreposant a les baixes. “Hi ha una plantilla excel·lent. El que estan fent com a grup és brutal”, assegura el màxim responsable de la parcel·la esportiva.

Stuani, “més a prop”

El Girona manté la confiança d’acabar millorant i renovant el contracte del seu màxim golejador, Cristhian Stuani, tot i que amb el mercat d’hivern obert la tranquil·litat mai pot ser absoluta. “La intenció és que es quedi, i esperem que així sigui. Queda mercat i no ho puc assegurar al 100%, però crec que vol continuar aportant aquí i és feliç. Veig més a prop que continuï que no que surti”, va afirmar Quique Cárcel.

L’ÈXIT DEL WANDA

“Demostra que l’equip creix. Hi ha una plantilla excel·lent; el que fan és brutal”

EL DESGAST

“Ens venen setmanes intenses, però amb moltes ganes d’afrontar-les”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)