Nàstic

El Nàstic fitxa el marroquí Abdel Barrada

2a divisió A. El migcampista ofensiu, amb passat al Getafe i al Marsella, és el quart reforç grana en el mercat d’hivern

El Nàstic continua reconstruint la plantilla per buscar la gesta de la permanència i aquest vespre ha tancat el quart reforç del mercat d’hivern. Es tracta del migcampista ofensiu Abdelaziz Barrada, nascut fa 29 anys a Provins (França) però internacional amb Marroc i que ha signat amb el club tarragoní fins a final de temporada. Barrada prové del Antalyaspor turc, però en el seu currículum destaquen les dues temporades al Getafe –del 2010 al 2012, a primera divisió– amb força protagonisme (64 partits de lliga i 8 gols) i dues més a l’Olympique de Marsella, amb el qual va disputar l’Europa League. Barrada és el quart reforç del Nàstic en el mercat d’hivern després de les incorporacions del migcampista Thioune, del carriler Pipa i del defensa Mikel Villanueva. El club encara busca alguna peça més, sobretot un central i un davanter, i també ha de donar la baixa a alguns jugadors, com ara Cadamuro, Perdomo i Tete.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)