Reus

Un altre actor inesperat

Reus. La marxa d’Edgar Badia i la lesió de Pol Freixanet, que haurà d’estar diverses setmanes de baixa, deixen la porteria roig-i-negra en mans de Chechu Grana, fitxat fa un any per al filial

Els problemes i les limitacions del Reus han acabat esquitxant una de les demarcacions més delicades, la porteria. La marxa d’Edgar Badia, el contracte del qual va ser rescindit després de denunciar el club i no ser pagat, va deixar Pol Freixanet com l’únic porter de la plantilla, de manera que el del filial, Chechu Grana, va ser convocat per fer-li de suplent. El bagenc, però, només ha jugat dos partits, ja que en l’última acció del segon, dissabte passat contra el Numància, es va fer una lesió als lligaments del genoll dret que el mantindrà diverses setmanes de baixa. Així, Chechu Grana, que s’ha entrenat tota la temporada amb el primer equip i que els caps de setmana ha estat el porter titular del filial, a tercera divisió, serà a partir de demà, en la visita de Las Palmas, el porter titular de l’equip roig-i-negre.

Chechu Grana, nascut fa 23 anys a Gijón, va arribar al Reus fa un any, després de la marxa de Roberto Santamaría a l’Osca. Va cobrir el lloc al filial d’Antonio Sillero, que va pujar al primer equip, i ha estat el titular habitual al Reus B tant la mitja campanya passada com en l’actual. Més rodat a tercera divisió, l’asturià ha militat en dos equips de segona B, el Caudal i el Formentera, amb 18 partits jugats.

Chechu Grana fa més llarga la llista de protagonistes inesperats al Reus. Entre els jugadors no inscrits a l’agost i les últimes baixes, amb una plantilla reduïda a dotze futbolistes professionals, demà, quan s’estreni el porter asturià, seran ja vuit els jugadors del filial del Reus que hauran debutat aquesta temporada. Fins ara, han fet el salt al primer equip Alfred Planas, Adri Guerrero, Gonzalo Pereira, Rubén Enri, Adri Arjona i Martí Vilà, que han tingut minuts en la lliga, a més d’Oriol Ayala, que ha participat en la copa. I encara sort que l’equip de Xavi Bartolo no ha tingut gaires lesions ni sancions, ja que la xifra de jugadors del filial utilitzats podria ser més àmplia. Per al partit de demà al vespre contra Las Palmas, el tècnic de Bellvís disposa d’onze dels dotze professionals disponibles, ja que només té la baixa de Pol Freixanet i recupera Linares, que es va perdre el partit contra el Numància per sanció.

RECURS D’URGÈNCIA

Serà el vuitè jugador del Reus B que fa el salt al primer equip en partit oficial

MAI A SEGONA A

Més rodat a tercera, ha jugat 18 duels a segona B entre el Caudal i el Formentera

L’expulsió, si no hi ha venda, pren més cos

El jutge de disciplina social de la Lliga, que abans de final de mes ha de resoldre l’expedient disciplinari obert al Reus pels impagaments i els retards, té sobre la taula la proposta de sanció del jutge instructor de l’expedient, segons la qual el Reus hauria de ser exclòs durant cinc temporades del futbol professional i hauria de pagar una multa de 250.000 euros. Al club roig-i-negre se li obre ara un període de cinc dies per presentar al·legacions abans que el jutge de disciplina social prengui una decisió, amb l’exclusió de l’equip, per tant, prenent cada vegada més cos. El Reus ho evitarà si Joan Oliver aconsegueix tancar ja l’acord de venda, tot i que Tebas va avisar que hauria de comportar una gran entrada de capital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)