Reus

Las Palmas ja és a casa i el Reus estudia accions legals

2a divisió A. La lliga i la Federació Espanyola han comunicat als clubs la suspensió definitiva de l’enfrontament d’avui

El partit que havien de disputar aquesta tarda el Reus i Las Palmas al Municipal (20.30 h) no es disputarà. Així ho ha comunicat la Lliga i la Federació Espanyola de Futbol als dos clubs implicats. Ho han fet de matinada de manera que a Las Palmas li ha donat temps d’agafar un vol des de Barcelona i tornar a la illa on, segons ha comunicat, aquesta tarda s’entrenarà per preparar el partit contra el Nàstic de la setmana que ve.

El Reus, d’altra banda, ha emès un comunicat contundent acusant a la lliga i al president Javier Tebas d’acusar “de manera contrària al dret i els estatuts de la competició, causant al Reus una greu indefensió i perjudici”. Per això, els roig-i-negres estudien “l’inici de les accions judicials oportunes contra els autors d’aquest fet”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.