Girona

“La baixa d’Stuani és important”

Eusebio Sacristán.El tècnic reconeix que la baixa del golejador és sensible, però també que té alternatives: “Hem d’afrontar aquesta circumstancia de manera positiva i jugar el partit amb el que tenim”

El golejador del Girona, Christian Stuani no podrà estar demà al Benito Villamarín, contra el Betis, per acumulació de targetes grogues i Eusebio Sacristán no amaga que la baixa és sensible. “La baixa de Stuani és important però hem d’afrontar aquesta circumstancia de manera positiva i afrontar el partit amb el que tenim”, ha explicat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al matx duta a terme a Montilivi. “Tenim jugadors que l’altre dia no van participar i fa que estiguin descansats. El cop animic que ha suposat passar l’eliminatòria és bo”, ha afegit.

Sobre el Betis, ha indicat que és un rival que “juga molt bé, té molt la pilota i fa patir molt als rivals”. “Si no el controles bé et pot posar en problemes. Aquest any està en tres competicions i donar el mateix nivell sempre és complicat. Fa partits bons i hem de mirar que demà no sigui així”, ha manifestat.

Al feu verd-i-blanc demà hi podria debutar el nou fitxatge, Raúl García Carnero, que ha entrat en la llista per viatjar a Sevilla. “Ja fa dos o tres entrenaments amb l’equip i agafant sensacions i automatismes. Comença a viure des de dins el nostre equip, és important que viatgi i ja veurem si entra en la convocatòria”, ha aclarit Eusebio.

El Madrid

El de La Seca també ha valorat el sorteig de copa, que va emparellar-lo ahir amb el Real Madrid en els quarts de final. “El sorteig és el que és. Ens hem de centrar en la lliga ja que és la competició important per nosaltres. Després ja pensarem en Madrid, Barça, Madrid i gaudir de la copa. Tenim clar el nostre objectiu real i important”.

Raúl García, convocat

El nou fitxatge del Girona, Raúl García Carnero, ha entrat en la convocatòria de 20 jugadors efectuada per Eusebio pel partit de demà. En la llista hi ha tres jugadors del filial, Paik, Pachón i Valery. La convocatòria la completen: Iraizoz, Bounou, Bernardo, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Borja García, Douglas. Juanpe, Choco Lozano, Muniesa, Doumbia, Aleix Garcia i Pedro Porro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)