Nàstic

La lliga del 2019

Nàstic. Enrique Martín demana al seu equip que oblidi el passat i se centri a estar entre els millors de la segona part de la lliga per assolir la salvació

El Nàstic té tot un repte per a la segona volta i veure’s en la classificació cuer amb només 16 punts, a sis de les places de permanència, el pot espantar. És per això que Enrique Martín demana als jugadors que oblidi el que ha passat fins ara i se centrin a tornar a començar i a marcar-se l’objectiu d’estar entre els millors equips de la segona part del campionat. Si ho fan, la permanència estarà a l’abast. “Hem de pensar només en la lliga 2019, perquè l’equip està cada vegada millor físicament i evoluciona tal com volem en el joc. S’ha d’estar entre els millors en aquest any que ha començat. Tinc molta il·lusió que ho aconseguirem”, explica el tècnic navarrès, que agafa com a referència, malgrat la derrota, el partit de la setmana passada a Elx: “Vam competir bé, vam tenir ocasions de gols i vam estar sencers fins l’últim segon. És el camí a seguir.” En el segon partit consecutiu al terreny de joc d’un rival directe, el Nàstic visita aquesta tarda el Tenerife, al qual el canvi de tècnic en la primera fase del campionat –Oltra va substituir Etexeberria– no li ha servit, com el Nàstic, per oblidar el mal inici de lliga.

Enrique Martín, previsiblement, només farà els retocs en l’onze inicial obligats per les sancions de Fali i Abraham. En la posició del valencià hi haurà Mikel Villanueva, que ja va ocupar el seu lloc quan va ser expulsat al Martínez Valero. Per la resta, Pipa i Thioune, reforços d’hivern com Villanueva i que fins ara han mostrat bones maneres, també jugaran d’inici. Barrada, el quart fitxatge, encara no està a punt i no va viatjar ahir a les Canàries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)