Nàstic

Més símptomes de debilitat

Nàstic. Els grana no fan ni pessigolles a un rival directe per la salvació i signen un dels pitjors partits de la temporada. El Tenerife, amb dos gols i tres pals, àmpliament superior

tenerife 2 nàstic 0

TENERIFE:Dani; Luis Pérez, Sáenz, Alberto, Hernández; Milla, Montañés (Naranjo, 76’); Santana (Coniglio, 86’), Lasso, Racic (Undabarrena, 89’); i Malbasic.NÀSTIC DE TARRAGONA:Bernabé; Salva, Djetei, Mikel; Pipa, Tete (Márquez, 55’), Imanol, Thioune (Rocha, 85’), Javi Jiménez; Barreiro i Del Moral (Suárez, 72’).GOLS:1-0 (28’) Suso. 2-0 (60’) Sáenz.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als visitants Tete i Villanueva.PÚBLIC:11.425 espectadors a l’Heliodoro Rodríguez López.

Si el Nàstic volia utilitzar aquesta part del campionat contra rivals directes per intentar remuntar la situació, el conjunt grana tanca aquesta etapa amb la pitjor de les sensacions. Tres punts de nou possibles contra equips de la part baixa i un últim partit, el d’ahir a l’Heliodoro Rodríguez López, que no fa sinó injectar més preocupació. Perquè els grana van signar un molt mal enfrontament, amb poques oportunitats i una anodina possessió de pilota, dominats a partir del primer gol i ballant al ritme dels jugadors de més qualitat del Tenerife.

El primer quart d’hora encara va ser positiu per als interessos del Nàstic. Del Moral va tenir ocasió de marcar, però no va poder completar l’acció per l’actuació defensiva. A partir d’aquí, el Tenerife va prémer l’accelerador i no va trobar rival. Va explotar la banda dreta ofensiva i va estar a punt de marcar en una rematada de Sáenz que Bernabé va treure sobre la línia de gol. Instants després, Lasso i Milla van enviar dos xuts a la fusta just abans de la diana de Suso. El veterà atacant va rematar, tot sol amb el cap, una centrada al segon pal. El Nàstic va quedar estabornit amb el seguit d’ocasions i no es va aixecar de la lona en tot el partit.

No hi ha reacció

El partit va quedar vist per a sentència en el minut 60, quan Sáenz va rematar dins l’àrea petita una pilota que denotava la falta de contundència del conjunt grana. No hi va haver notícies de l’equip d’Enrique Martín durant la segona meitat i, de fet, els canaris haurien pogut ampliar distàncies, però Malbasic va tornar a topar amb el travesser. Martín va intentar donar aire al conjunt amb la introducció de Suárez com a revulsiu, però el duel va anar morint sense que el Nàstic aconseguís reaccionar.

LA PILOTA

3
xuts
al pal va estavellar el Tenerife, en set ocasions clares. El Nàstic només en va tenir una.

ATAC

35%
de possessió
de pilota va tenir el Nàstic al llarg dels 90 minuts.

PRECISIÓ

4
xuts
a porta va fer el Nàstic. El Tenerife, en canvi, va registrar set oportunitats.

ELS VESTIDORS

68%
de precisió
en la passada va experimentar el Nàstic en 282 intents, per un 82% del Tenerife, en 429.
A partir del segon gol, els nois ho han intentat. Han treballat molt, però ens han superat
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Des de l’inici hem generat ocasions i no hem patit en defensa. L’equip ha fet un gran partit
José Luis Oltra
entrenador del tenerife
Estem enfadats per la derrota i perquè hem jugat molt malament. No hem tingut el dia i ells han estat molt superiors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)