Girona

El Girona-Real Madrid de copa, el dijous 31 a 2/4 de 10

Amb efectes en la lliga. La tornada de quarts de final de copa provoca el canvi de data i hora de l’Eibar-Girona, que es jugarà finalment diumenge (i no dissabte) a les 18.30 a Ipurua

En els sis propers partits del Girona, el rival vestirà de blanc o de blaugrana. Els de Montilivi es trobaran el Real Madrid fins a la sopa –tres vegades en menys d’un mes– i, per sort, només una el Barça, ja que els altres dos rivals amb aquests colors seran l’Eibar i l’Osca.

Ahir es va saber que el Real Madrid visitarà l’estadi del Girona el dijous 31 a les 21.30 h. Sense que s’hagués anunciat ni el dia ni l’hora ni sense haver-se jugat el partit d’anada dels quarts de final, el club ja havia superat les 10.000 entrades venudes i ja res no fa dubtar que el ple serà absolut, tot i que és possible que un bon nombre d’aquestes entrades hagin caigut en mans de seguidors madridistes.

L’Eibar-Girona, diumenge

La data del Girona-Real Madrid de copa va comportar de manera automàtica un canvi de data de l’Eibar-Girona, que s’havia fixat inicialment el dissabte 2 de febrer a les 20.45 h. Era de calaix, perquè no hi havien ni 48 hores entre el partit de copa a Montilivi i el de lliga a Ipurua. Finalment, el Girona jugarà a Eibar el diumenge dia 3 en la segona franja d’horaris de la tarda, a les 18.30 h.

El calendari imminent

El Girona tancarà el mes de gener amb una traca final de les que fan fressa. Entre els dies 24 i 31, els d’Eusebio hauran de fer front a l’eliminatòria sencera contra el Real Madrid i al partit de lliga contra el Barça. Dos d’aquests partits els tindrà a Montilivi, que en quatre dies veurà passar per l’estadi els dos rivals més atractius de la categoria, els blaugrana (el 27) i els blancs (el 31). S’esperen dos plens absoluts, atès que ja no queden entrades a la venda per al partit contra el Barça i l’única cosa que podria impedir que Montilivi s’omplís a vessar seria que l’abonat no assistís a un partit que té pagat perquè s’inclou en el preu de l’abonament del curs.

Al febrer, la situació ja es normalitzarà per al Girona, que passarà a tenir un partit per setmana. El primer serà a Ipurua (dia 3), el segon a casa contra l’Osca (dia 10) i el tercer altre cop contra el Real Madrid (dia 16 o 17). Es dona la circumstància que si el calendari hagués estat simètric, el Girona s’hauria enfrontat tres vegades seguides en només vuit dies al Real Madrid (copa, lliga i copa), que va ser el segon rival dels d’Eusebio Sacristán en la competició estatal.

FINS A LA SOPA

El proper horari que coneixerà el Girona serà el del camp del Real Madrid en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)