Reus

El “sabotatge” d’Oliver

Reus. Els nous propietaris esperen que la Lliga, que ha de resoldre l’expedient dilluns, castigui l’antic dirigent, a qui acusen d’ocultar-los informació, i no l’equip

Els nous propietaris nord-americans treballen contra rellotge per salvar el Reus, sobre el qual pesa un expedient disciplinari que pot acabar amb l’expulsió de la lliga. De moment, ja han presentat tota la documentació al Consell Superior d’Esports, que ha de validar la compra del club, i esperen resposta de la Lliga per reunir-s’hi. També han enviat tota la informació del projecte –inclòs el compromís de pagar els sous pendents– al jutge de disciplina social de la Lliga, que ha de resoldre l’expedient, en principi dilluns. La nova direcció del Reus s’ha trobat, però, amb un escull inesperat, tal com va explicar ahir un dels inversors, Clifton Onolfo: “L’antic propietari no ens va informar que s’havia compromès a deixar en llibertat els jugadors, i això és un acte de sabotatge.” Per això considera que la Lliga hauria de castigar Joan Oliver i no pas el Reus. “Nosaltres estem aquí per millorar el club”, afirma Onolfo.

El paper de la discòrdia signat per Oliver permet als futbolistes deixar el club, ja que la venda no s’ha pogut fer efectiva dins del termini que va fixar amb els jugadors, set dels quals ja han deixat el Reus. Malgrat això, els nous propietaris entenen la posició dels futbolistes i, de fet, asseguren tenir catorze reforços emparaulats (dels Estats Units, Anglaterra, França, Romania i Canadà) per si l’equip pot continuar en la competició.

Un altre partit ajornat

De moment, el partit que el Reus havia de jugar demà a Albacete està suspès mentre s’espera la decisió del jutge de la Lliga. Al Baix Camp desitgen que el càstig al club no sigui l’exclusió, ja que suposaria un revés important per al nou i ambiciós projecte.

DESBANDADA

Només queden cinc jugadors en plantilla, però la nova direcció diu que té 14 reforços emparaulats

PRIMERES REACCIONS

La Lliga hauria de castigar l’anterior propietat. Nosaltres estem aquí per millorar el club
Clifton Onolfo
PROPIETARI del reus
L’antic propietari no ens va informar que s’havia compromès a deixar en llibertat els jugadors, i això és un acte de sabotatge

Els que han marxat no tenen l’‘ok’ de la RFEF

Dos dels jugadors que han abandonat el Reus ja tenen equip. El Saragossa va anunciar ahir el fitxatge de Linares i el Racing de Santander, el de Mario Ortiz, amb el permís de la Lliga. En els dos casos, però, falta el vistiplau de la RFEF, que no està clar que doni validesa al controvertit document signat per Oliver. Per la seva banda, els cinc que resten en plantilla van intercanviar ahir impressions amb el germà de Clifton Onolfo, Curt Onalfo, cap visible del projecte esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)