2a divisió FEF

El Cornellà continua la seva marxa imparable

En ratxa. Setena victòria en nou partits que deixa el conjunt verd en la segona posició després d’un contundent triomf al municipal

cornellà 3 v. mestalla 1

CORNELLÀ:Ramón, Román, Ricard, Goldar, Borja, Uche, Eloy (Jaume, 89’), Pep (Pere Martínez, 84’), Esteve (Gaspar, 69’), Agus i Leo.VALÈNCIA MESTALLA:Cristian, Arroyo, Centelles, Fernando Román, Guillem (Lolo Pla, 56’), Pascu (Miki, 86’), Alex Blanco, Corredera, Fran Navarro, Ezquerdo (Sito, 75’) i Pablo Jiménez.GOLS:1-0 (22’) Ricard. 2-0 (51’) Borja. 3-0 (66’) Carlos Esteve. 3-1 (71’) Álex Blanco.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:Als locals Eloy Gila i Agus Medina, i als visitants Fernando Román, Pablo Jiménez i Sito.PÚBLIC:Un miler d’espectadors al municipal de Cornellà.

El Cornellà ha aprofitat les patinades del Lleida i el Vila-real B per col·locar-se en la segona posició ben a prop del lideratge. Tot plegat gràcies a un triomf contundent contra el València Mestalla en què els de Xavi Calm van ser àmpliament superiors al rival i consoliden una marxa imperial: dels últims 27 punts en joc, n’han sumat 23.

El partit va ser molt complet per part dels locals des d’un inici amb una primera meitat de gran domini. Eloy Gila va ser el primer a tenir una oportunitat amb un xut que va sortir desviat i, poc després, Caballé va tenir a prop el gol, però la rematada va ser lleugerament creuada. La millor ocasió, abans del gol, va ser per a Eloy Gila, però el seu cop de cap després d’una gran centrada de Caballé no va trobar el fons de la xarxa. Tantes ocasions van acabar tenint premi en la diana de Ricard Pujol, que va recollir una assistència de Goldar amb el cap després d’un lliure directe per anotar el primer de la matinal.

El València Mestalla no va tenir gaires ocasions, però, en la més interessant, Pablo Jiménez va enviar el seu xut al travesser.

El Cornellà va sortir dels vestidors disposat a rematar la feina. Borja, en un servei de córner, va fer el segon i, poc després, Carlos Esteve, va ampliar les diferències aprofitant un rebot dins de l’àrea.

El València Mestalla, amb tres gols en contra, va decidir intentar la remuntada a la desesperada i va aconseguir retallar distàncies gràcies a Àlex Blanco. El jugador, poc després, va enviar una altra rematada a la fusta i va amenaçar la tranquil·litat dels locals que, a poc a poc i amb el pas dels minuts, van calmar el partit i van segellar la victòria.

ELS VESTIDORS

Estic molt content amb la feina que hem fet, però amb 3-0 hem baixat un punt i no pot ser
Xavi Calm
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)