Reus

Inici de setmana clau

Reus. El jutge de la lliga ha de decidir avui si expulsa l’equip mentre la RFEF estudia la validesa de les rescissions de contracte dels jugadors

L’expedient disciplinari que fa setmanes que pesa sobre el Reus pels impagaments i els retards arriba, per fi, al moment de la resolució. El jutge de disciplina social de la lliga té previst decidir avui la sanció al club roig-i-negre, amb l’expulsió de la competició, immediata i durant cinc temporades, sobre la taula. Des que van aterrar a Reus, els nous dirigents intenten demostrar a la lliga la viabilitat i solidesa del projecte i, si la sanció és negativa, tenen previst presentar recurs i continuar parlant-hi. El Reus, a més, també està pendent que el Consell Superior d’Esports oficialitzi el canvi de propietari i que la RFEF dictamini si és vàlid el document signat per Joan Oliver i que permet als jugadors roig-i-negres rescindir lliurement el contracte amb el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)