3a divisió FEF

No troben el camí

En el tram final. Els dos equips van signar les taules en un partit que, com en la primera volta, es va tornar a decidir sobre la botzina

Europa 1 san CristÓBAl 1

EUROPA:Marc Priego, Germán, Oumar, Cano, Castell, Uri (Josa, 81’), Prats (Varona, 64’), Alfons Serra, Soto, Jordi Martínez i Fode (Èric López, 69’).SAN CRISTÓBAL:Dani Lledó, Prado, Chechu, Àlex Alba, Cristian, Sergi Martínez, Brian, Joan Muntada, Marc (Hassen, 69’), Kevin (Cabrera, 78’) i Mario (Tom, 74’).GOLS:1-0 (52’) Fode. 1-1 (85’) Tom.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:als locals Uri i Prats; i al visitant Joan Muntada.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al Municipal Nou Sardenya.

En un partit més físic del que agrada a l’Europa cap dels dos conjunts no va gaudir d’accions especialment perilloses durant la primera mitja hora. Els primers a avisar van ser els locals a pilota aturada. Prats va servir una falta que Cano va pentinar de cap i Fode va culminar amb una rematada acrobàtica massa alta. La més clara per als graciencs va ser un xut potentíssim d’Alfons Serra des de la zona de tres quarts que va marxar llepant el pal. La resposta dels egarencs no es va fer esperar i, un minut després, Marc aprofitava un mal refús defensiu per enviar una canonada pocs centímetres damunt del travesser. A la represa, l’Europa va posar una marxa més i Alex Cano es va inventar una jugada per la banda que Fode va aprofitar per obrir la llauna. Amb l’avantatge, els de David Vilajoana van seguir gaudint d’ocasions, però la manca de contundència ofensiva els va penalitzar. Al minut 85, amb tota l’artilleria sobre la gespa, el San Cristóbal va trobar el premi a la gana. Cabrera va filtrar una passada mil·limètrica a l’espai cap a Tom, que es va quedar sol davant de Priego i no va perdonar amb un tir creuat ben dirigit. Amb l’1-1 tots dos equips van gaudir d’ocasions, però el marcador ja no es va moure. Repartiment de punts que no canvia res i que deixa més satisfets els vallesans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)