2a divisió A

Ruibal demana pas

2a divisió A. El davanter sallentí encadena dues jornades marcant i es consolida, en l’any del debut a la categoria de plata, en el futbol professional, on encara espera progressar

Tot i que als equips catalans no els van gaire bé les coses, els jugadors del país estan fent una passa endavant en la segona divisió. Molt especialment els davanters catalans, amb Enric Gallego –ja a primera divisió– liderant la taula golejadora però també amb el badaloní Álvaro Vázquez (Saragossa) o el sallentí Aitor Ruibal (Rayo Majadahonda). Precisament, l’exjugador d’equips com l’Hospitalet i el Cornellà demana pas en la taula golejadora després de dues dianes en els dos últims partits que, si bé no han servit perquè el seu equip surti de la zona baixa, sí que han posat els fonaments per a la recuperació de l’equip madrileny.

“Els gols estan arribant ara [n’ha fet cinc aquesta temporada], però crec que he estat a un bon nivell i no he baixat en cap moment. És cert que els davanters vivim del gol, però jo estic satisfet amb el nivell general”, diu Aitor Ruibal, que debuta aquesta temporada en la categoria de plata. El sallentí ha arribat a l’elit, amb 22 anys, a partir d’un conducte diferent. Mai no ha trepitjat cap filial (en categories inferiors ha jugat al Sallent, el Manresa i el Cornellà) i va fer el salt des de l’Hospitalet, a segona B, al filial del Betis, que aquest curs l’ha cedit a segona A. “Han estat moltes hores d’esforç, sacrifici, lluita, molts quilòmetres en cotxe, i, per tant, jugar al futbol professional és un orgull per a mi”, diu. “Ara mateix estic fent passos per acabar jugant a primera, que és el meu somni”, hi afegeix. El jugador, que té un contracte que el Betis pot ampliar o tallar, s’enfronta demà al Nàstic, que visita Majadahonda en un duel entre rivals directes.

LES REACCIONS

Han estat moltes hores d’esforç, sacrifici, lluita, molts quilòmetres en cotxe, i, per tant, jugar al futbol professional és un orgull per a mi
És cert que els davanters vivim del gol, però jo estic satisfet amb el nivell general
Aitor Ruibal
davanter del rayo majadahonda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)