3a divisió FEF

Triguero entoma el repte

3a divisió. Als 42 anys i després de més de 750 partits i 300 gols en el futbol català, el davanter vol classificar-se per a una prèvia a Europa amb l’Inter andorrà

Lluny de la retirada, Santi Triguero ha decidit afrontar un altre repte. El davanter de 42 anys deixa enrere 752 partits i 302 gols en les 24 temporades consecutives al futbol català per marxar a Andorra. Allà l’espera l’Inter d’Escaldes, que vol arribar a la competició europea per primera vegada en la seva història.

El veterà davanter jugava enguany per segona temporada al Castelldefels, un equip més en la llarga llista de clubs en què ha deixat empremta, com ara el Vilafranca, el Vilanova, el Gavà o el Sant Andreu. “Em motiva l’objectiu que volen i la forma com funciona l’equip. És un repte que m’apassiona”, explica Triguero, que podria debutar –si la neu ho permet, cosa que a hores d’ara no es pot assegurar– aquest cap de setmana contra l’Encamp.

L’Inter és tercer, a dos punts del líder, i lluita pel títol i per la que seria la seva primera participació en una competició continental. “Tenen la il·lusió de classificar-se per a Europa i mai ho han fet. Com a jugador, és una fita estar en una prèvia de Champions o Europa League. Estic molt il·lusionat i intentaré ajudar al camp i al vestidor”, comenta.

Serà la primera experiència de Triguero a l’estranger. Fa uns anys havia tingut una oferta per anar a Hong Kong però no va acceptar-la per feina i estudis. “Ara sí que m’ho puc combinar”, diu. Als 42 anys, encara té fam de futbol: “Necessitava nous reptes, estímuls i objectius.” Triguero té clar que necessitarà “un procés d’adaptació”, però també admet que fa anys que juga a tercera i no li fa por anar al futbol andorrà. A més, es mostra confiat que tindrà el suport del club: “Me n’han parlat molt bé, de la gent i de l’entrenador [Adolfo Baines].” S’hi trobarà vells coneguts del futbol català com Genís Soldevila o Ildefons Lima, amb qui va coincidir fa gairebé dues dècades al Sant Andreu.

LES REACCIONS

Com a jugador, és una fita estar en una prèvia de Champions o Europa League. Estic molt il·lusionat i intentaré ajudar al camp i al vestidor
Em motiva molt l’objectiu i la forma com funciona l’equip. És un repte que m’apassiona
Santi Triguero
davanter de l’inter d’escaldes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)