Reus

Recorren contra l’expulsió i critiquen la Lliga

Reus. Els nous propietaris demanen al Tribunal Administratiu de l’Esport la suspensió cautelar de la sanció, i no entenen que els jugadors puguin marxar lliures i reclamen una compensació

El Reus intentarà que la dura sanció que li va imposar dilluns el jutge de disciplina esportiva de la Lliga acabi rebaixada. Ahir, tal com era de preveure, els nous propietaris van informar que han decidit apel·lar al Tribunal Administratiu de l’Esport per aconseguir la suspensió cautelar de la sanció, ja que, tot i que asseguren respectar la decisió, la consideren “contrària a dret”. És gairebé impossible que el Reus torni a jugar aquesta temporada, però si més no s’intentarà que la suspensió sigui menor als tres anys sense competir en el futbol professional que imposa la sentència i la multa, inferior als 250.000 euros.

La nova direcció del Reus, en un comunicat fet públic ahir al vespre, es mostra especialment crítica amb la Lliga, que ha autoritzat la sortida dels futbolistes amb la carta de llibertat, donant per bo el document, signat per Joan Oliver, en què l’anterior propietari es va comprometre a deixar marxar els jugadors si no s’havia fet efectiva, dins d’un termini fixat, la venda del club. De fet, encara ara no és oficial, ja que per ser-ho cal que la validi el Consell Superior d’Esports, que ja té tota la documentació necessària. “La decisió de la Lliga d’alliberar els jugadors del primer equip perjudica greument la situació econòmica del club. És una mesura que només pot aprovar el club o la RFEF, no la Lliga per si mateixa”, afirma Clifton Onolfo, nou president del Reus. Onolfo considera que les pèrdues econòmiques per l’alliberament dels futbolistes, la majoria dels quals ja han trobat un nou equip, “haurien de ser substituïdes o recompensades”. Els nous propietaris del Reus reiteren el seu compromís per salvar el club, però demanen més suport i implicació a la ciutat i al territori.

LES REACCIONS

Alliberar els jugadors perjudica greument la situació econòmica del club. És una mesura que pot aprovar el club o la RFEF, no la Lliga
Estem lluitant pels 109 anys d’història del club i necessitem tot el suport oficial de la ciutat i el territori
Clifton Onolfo
cEO I PRESIDENT DEL REUS

Querol s’acomiada i Alfred, a l’Elx

Els jugadors que fins ara han format part de la plantilla del Reus van trobant, abans que es tanqui el mercat d’hivern, un nou equip. Ahir, l’Alcorcón va fer oficial el fitxatge fins el juny de 2021 el jove extrem Alfred Planas, que jugarà el que resta de temporada cedit a l’Elx. Precisament, l’Elx serà, molt probablement, el nou equip de Jesús Olmo. David Querol, per la seva banda, està molt a prop de fitxar pel Cadis. Ahir, el reusenc va acomiadar-se de l’afició després set anys en dues etapes amb una carta en què assegura que li dol, per l’estima que té al club, com ha acabat. “No vull oblidar-me del senyor Joan Oliver, gràcies a tu estic escrivint aquesta carta”, afirma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)