Nàstic

El Nàstic torna a perdre contra un rival directe (1-0)

2a divisió A. Els grana marxen de Majadahonda amb una derrota per un gol de xilena de Luso (15’)

El Nàstic continua enfonsant-se en la classificació. El conjunt grana ha estat derrotat per la mínima a Majadahonda contra el Rayo que agafa aire en la zona baixa. Els d’Enrique Martín, que romanen cuers en la classificació, han caigut derrotats per un gol de xilena, en el minut 15, de Luso. Més enllà del gol rebut, a l’equip d’Enrique Martín li ha faltat espurna i amb prou feines ha pogut apropar-se a la porteria del rival.

Luso, aprofitant una jugada afortunada amb diversos rebots, ha avançat al seu equip que, a partir d’aquell moment, s’ha decidit a contemporitzar i a jugar amb el marcador. Tot i així, les jugades més interessants han estat dels locals destacant l’activitat de l’exgrana Manu del Moral. El Nàstic només ha tingut algun apropament per mitjà de Fali que a falta d’un quart d’hora de partit ha deixat al seu equip amb deu jugadors per culpa d’una expulsió. A partir d’aquí, tot i que l’equip s’ha revitalitzat amb l’entrada de Cotán, els visitants no han tingut cap opció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)