2a divisió FEF

El Sabadell, encallat a casa contra un dels favorits

2a divisió B. Els de Kiko Ramírez sumen el segon partit sense conèixer el triomf

sabadell 0 atl. balears 0

SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Pajarero, Migue, Josu, Nico, Felipe Sanchón (Pol, 66’), Antonio Domínguez, Adri Cuevas (Capó, 85’), Néstor, Arturo (Edgar, 78’).ATLÈTIC BALEARS:Carl, Kike López, Vallori, Álvaro, Peris, Villapalos, Canario (Hugo, 75’), Yelko (Nuha, 60’), Fullana, Samu, De la Espada (Adrián, 69’).ÀRBITRE:Díaz Escudero.T.G.:els arlequinats Néstor Querol i Josu; els visitants Canario, Peris i Adrián.PÚBLIC:2.218 espectadors a la Nova Creu Alta

Ni el canvi d’entrenador ha revifat la trajectòria del Sabadell, que ahir va empatar contra l’Atlètic Balears i va sumar el segon partit consecutiu sense guanyar. Els de Kiko Ramírez no van poder superar l’Atlètic Balears a casa, en un enfrontament que els visitants van dominar des dels primers moments del partit. El visitant Samu va ser l’home més actiu del xoc, però la primera oportunitat va ser d’Arturo (25’) en una pilota que Álvaro va evitar que entrés. En el segon temps, el Sabadell va prémer l’accelerador amb una ocasió doble de Sanchón i Néstor que no va veure porteria. El Balears també va poder marcar en un xut de Fullana aturat per Roberto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)