2a divisió FEF

L’Espanyol B mostra personalitat i s’imposa a Castàlia

2a divisió B. Moha va marcar en el minut 14 i Campuzano va encarrilar el triomf en el 67’

Castelló 1 ESPANYOL B 2

CASTELLÓ:Campos, Muguruza, Regalón (Julio Delgado, 86’), Delgado, Satrústegui, Caballero, Rafa Gálvez (Jairo, 58’), Rubén Díez, César Díaz (Pablo Roig, 68’), Cubillas i Rubén Ramos.ESPANYOL B:Edu Frias, Víctor (Pau, 88’), Nil, Iago, Nacho, Manchón, Doncel (Salto, 76’), Soria, Campuzano, Bermejo i Moha.GOLS:0-1 (14’) Moha. 0-2 (67’) Campuzano. 1-2 (73’) Rubén Ramos, de penal.ÀRBITRE:Aranda Anquela.T.G.:Als visitants Campuzano i Víctor.COMENTARI:L’Espanyol B va aconseguir tres punts importants contra un rival de la zona baixa, el Castelló, que el mantenen ben situat lluny del perill. La visita a Castàlia es presentava compromesa per al filial blanc-i-blau, ja que els locals feia cinc partits que no perdien i veien el duel com l’oportunitat de sortir de la zona de descens. Però l’Espanyol B va demostrar molta personalitat des de l’inici i no va trigar a trobar el primer gol. Un bon canvi d’orientació va deixar la pilota per a Moha, que, des de l’esquerra, va fer un bon xut amb la dreta lluny de l’abast del porter. L’Espanyol B va dominar fins al descans, però després de la represa l’ímpetu del Castelló el va fer patir més, tot i que va tenir molt rigor defensiu i es va mostrar perillós al contraatac. Després d’un parell d’avisos, Campuzano va fer el segon en una bona acció col·lectiva. El Castelló va marcar l’1-2 de penal, però l’Espanyol no va patir en excés per obtenir els tres punts.