Girona

Ja no hi ha marge

Zona de perill. Amb nou jornades consecutives sense guanyar a les espatlles, el Girona és ara a només un punt del descens. El partit de dissabte contra l’Osca s’entreveu transcendental

Definitivament, el Girona s’ha complicat la vida. El conjunt orientat per Eusebio Sacristán està ficat de ple en la lluita per la permanència, allò que un dia no fa tant s’havia mirat a deu punts de distància, i que ara té davant dels nassos. I és que la derrota de diumenge al feu de l’Eibar tampoc ha vingut acompanyada de resultats favorables per als blanc-i-vermells aquesta jornada: si la setmana passada tenien el descens a tres punts, ara el tenen a un. “Hem de ser forts i aixecar-nos, i treballar per guanyar el següent partit”, va dir Eusebio després de la desfeta a Ipurúa.

La dinàmica, però, és nefasta: encadenen nou jornades sense conèixer la victòria i, comptant lliga i copa, sis derrotes seguides i quinze partits consecutius encaixant. Números pèssims, que obliguen ara l’equip a mirar cap a baix i a remar. “N’hem viscut de tots colors i ens hem aixecat. Som un grup que no té por de viure situacions dolentes, ens hi rebel·lem”, va analitzar Àlex Granell, l’únic jugador que va oferir explicacions el mateix diumenge després de la patacada. “La situació és alarmant, entre cometes, perquè vas veient que costa guanyar, però coneixent els meus companys, el cos tècnic i l’entitat des de dins, estic plenament convençut que el Girona sumarà victòries ben aviat”, va dir el 6.

Una ‘final’

La pròxima oportunitat que tindrà el conjunt gironí per agafar aire és dissabte a Montilivi contra l’Osca, l’últim classificat. “Juguem contra el cuer i això ja t’obliga a guanyar. A més, en tenim necessitat, perquè enllacem nou partits sense fer-ho. I no ens n’amagarem, el missatge és clar: només ens val guanyar”, va dir Granell, que va fer una crida a l’afició i es va mostrar segur que “l’estadi estarà ple”. També Pere Pons, un altre dels capitans, va esperonar la parròquia gironina, amb un missatge a les xarxes socials: “Tocats, però no enfonsats. Dissabte, tothom a Montilivi. Demostrem que hem arribat fins aquí i que volem estar-hi molts anys!”

LES FRASES

N’hem viscut de tots colors i ens hem aixecat. Estic segur que sumarem victòries ben aviat
Àlex Granell
FUTBOLISTA DEL GIRONA
Dissabte, tothom a Montilivi. Demostrem que hem arribat fins aquí i que volem estar-hi molts anys
Pere Pons
futbolista del girona

Geli: “Des del primer dia, l’objectiu és la salvació. Hem de sumar 42 punts”

El president del club, Delfí Geli, va parlar ahir de la situació que viu l’equip, en l’acte de presentació de la campanya Ningú dormint al carrer a Catalunya, duta a terme a l’ajuntament de Girona i en la qual l’entitat blanc-i-vermella participarà activament. “L’últim resultat advers no canvia l’objectiu del club, que és, des del primer moment, salvar la categoria”, va dir el dirigent. “Sempre hem dit que no sempre tindríem bons temps, que no sempre acompanyarien els resultats, per la dificultat i pel nivell que hi ha on estem competint, i des del primer dia ens vam fixar l’objectiu de sumar 42 punts, i seguim en aquest camí”, va asseverar Geli. “Ara estem en una situació en què mirem més a baix que a dalt, però hem de tenir molt clar per quin objectiu lluita el Girona aquest any i tant de bo l’any que ve puguem lluitar pel mateix, que crec que és important, no només per a l’entitat, sinó també per a la ciutat i la demarcació”, va seguir el president, que es va fixar en el proper partit: “Ara tenim un objectiu a curt termini, que és el partit contra l’Osca, i tots hem de mirar en aquesta direcció per sumar uns punts que ens facin veure el panorama de manera diferent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)