3a divisió FEF

Millora sense resultats

3a divisió. La mala dinàmica de la Grama no s’ha capgirat ni amb el canvi d’entrenador; tot i les bones sensacions, els colomencs no han guanyat

Juguen bé, les sensacions cada vegada són més bones, però no guanyen i la salvació cada vegada és més lluny. Aquesta és la situació que viu la Fundació Grama, que diumenge va posar contra les cordes el líder però va acabar perdent com en els darrers tres partits per culpa d’errades individuals.

“És clar que tenim problemes, però jo soc molt optimista, sobretot pel que estic veient en els partits i els entrenaments”, explica el tècnic, Toni Romero, que va arribar a la banqueta del conjunt colomenc ara fa quatre partits i, tot i sumar només un punt, ha notat una millora notable en l’aspecte col·lectiu. “Des del primer dia el nostre objectiu va ser treballar en els petits detalls que estaven condemnant l’equip. No encaixar a pilota aturada, no rebre gols en el primer tram dels partits, millorar la producció ofensiva... Hi estic veient millora i, a més, noto els jugadors implicats. Si veiés falta de ganes i apatia sí que no hi hauria solució”, hi afegeix Romero, conscient, però, que l’equip necessita sumar de tres en tres amb urgència: “Tant de bo un dia fem un partit pèssim però acabem guanyant 1-0. La sensació que tinc és que en algun moment tot se’ns girarà a favor.”

De moment, més enllà de les sensacions, la Grama disposa des de la setmana passada dels fitxatges que van arribar a última hora en el mercat d’hivern. “Padilla ens aporta velocitat, com va quedar demostrat diumenge, i esperem que gol. I Esteve és un jugador de qualitat que ens ha d’ajudar en les transicions després de la marxa d’un jugador tan important per al meu esquema com era Adri Díaz”, opina el preparador del conjunt blau.

La salvació s’allunya fins als set punts

Mentre la Grama va acumulant derrotes, els seus rivals en la lluita per la salvació sí que estan sumant, i això deixa gairebé despenjat el conjunt colomenc. I és que des de l’arribada de Toni Romero la Grama ha sumat només un punt en quatre partits, mentre que el Sants encadena dues victòries i quatre partits sense perdre, el Castelldefels dos empats seguits i l’Ascó, abans de la derrota d’aquest dissabte, acumulava cinc jornades seguides sense perdre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)