Girona

El Girona incrementa poc més de mig milió el seu límit salarial

El Girona ha aconseguit incrementar lleugerament el límit salarial que la Lliga de Futbol Professional li va imposar al mes de setembre i ha acabat disposant de 37.282.000 euros per ajustar els costos de la primera plantilla i dels filials (jugadors i cos tècnic). L’augment, de 527.000 euros, ha estat possible gràcies a la millora dels ingressos en diferents paràmetres com ara les taquilles (hi ha hagut entrades importants a Montilivi, tant en lliga com en copa) o els patrocinis. Tot i això, l’àrea esportiva ja havia exhaurit gairebé tot el marge a l’estiu i ha destinat part d’aquest increment a l’únic reforç del primer equip (Raúl Carnero) i als del filial (els uruguaians Maxi Villa i Juanma Boselli i el mallorquí Marc Baró).

De tota la relació de variacions en els límits salarials dels equips de primera divisió, criden l’atenció els 40 milions d’augment de l’Athletic, amb una situació econòmica envejable. A l’altre costat, hi ha l’Atlético de Madrid, que tot i perdre gairebé tres milions ha pogut inscriure Morata. Els madrilenys, però, s’acosten als 300 milions de marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)