Reus

Els impagaments continuen

Reus. Els tècnics i els empleats, que encara no han cobrat, van presentar ahir una demanda contra el club que retiraran si els nous propietaris, que demanen temps, els paguen aviat

Els problemes al Reus no s’han acabat, ni de bon tros, des de l’arribada dels nous propietaris. D’entrada, la seva aparició després de comprar el club, venut per Joan Oliver, no va evitar l’expulsió de l’equip de la competició i, a més, encara no han pagat els salaris pendents als treballadors i els tècnics del club, que el 10 de febrer acumularan cinc mesos d’endarreriments. És per això que tots ells, al voltant de 60 persones, van presentar ahir una demanda laboral al jutjat social, una mesura que retiraran si els nous propietaris, amb el president, Clifton Onolfo, al capdavant, els paguen aviat els sous pendents. El personal del Reus s’assegura, si les coses van maldades, cobrar del fons de garantia salarial. La majoria d’ells demanen, a més, l’extinció dels seus contractes per abandonar l’entitat roig-i-negra.

De moment, la direcció del Reus no s’ha compromès a cap termini per fer els pagaments, ja que abans prefereixen conèixer exactament la situació del club –sobretot la resolució definitiva del recurs presentat al TAE contra l’expulsió per tres anys–, i concretar el projecte que duran a terme a Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)