Girona

El Manchester City bloqueja l’alineació de Yangel Herrera

La clàusula de la por. L’Osca serà penalitzat si el veneçolà juga dissabte a Montilivi

El contracte d’afiliació entre el Manchester City i el Girona no ha servit perquè cap jugador aterrés a Montilivi durant el mercat d’hivern, però com a mínim servirà per evitar que un dels clubs que sí que s’ha beneficiat d’una cessió del club anglès –l’Osca, amb Yangel Herrera– pugui alinear aquest dissabte l’esmentat futbolista en el partit contra el Girona. El City va incloure en el contracte de cessió la famosa clàusula de la por, segons la qual l’Osca hauria de pagar una penalització econòmica al club anglès en cas que Herrera jugués a Montilivi. En cap cas, però, no es tractaria d’una alineació indeguda ni res per l’estil, ja que Herrera té tota la paperassa en regla i no està sancionat. El Girona s’ha trobat amb el mateix cas a la inversa amb Raúl Carnero i el Leganés, tot i que aquesta vegada ha estat un tercer equip (el City) el que ha imposat la clàusula per no perjudicar un dels seus clubs afiliats.

Amb Pulido i sense Cucho

L’Osca va rebre ahir una bona notícia del comitè de competició, que va deixar sense efecte la targeta a Pulido (era la cinquena) i el central podrà jugar a Montilivi. Qui sí que perdrà el conjunt aragonès per sanció és una de les seves referències ofensives, Cucho Hernández, tot i que només ha fet tres gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)