Girona

“Hem fet autocrítica i ens sentim forts i amb confiança”

Pere Pons. El migcampista del Girona remarca que la unió entre la plantilla i el cos tècnic és total per capgirar la situació

El migcampista de Sant Martí Vell ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació i ha valorat la situació per la que passa el Girona: “És un moment complicat. Des de dins el vestidor hem fet autocrítica i ens sentim forts i amb confiança. Hi ha sintonia amb el cos tècnic i amb tots els que formem la plantilla i l’objectiu és capgirar la situació”, ha remarcat Pere Pons.

Sobre el duel d’aquest dissabte (20.45 h) a Montilivi contra l’Osca, Pere Pons també n’ha ressaltat la importància: “És un partit clau però no perquè sigui contra l’Osca sinó perquè és una oportunitat per tornar a guanyar i trencar la mala dinàmica. Ens toca l’últim classificat, jugarem a casa amb la nostra gent i això han de ser més motius per sortir al màxim a guanyar els tres punts que és l’únic que volem”. El futbolista del planter és un any més una de les peces més importants de l’equip gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)