Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“És una prova per afrontar amb personalitat”

Assegurar els tres punts d’aquest vespre a Montilivi és fonamental per al Girona, però Eusebio Sacristán es resisteix a parlar de final. “Estem en la competició de la regularitat. Els tres punts són importants, i aconseguir-los ens aniran bé per tot el que ve després, però no es pot afrontar cada partit de lliga com si fos definitiu. En una lliga, res no és definitiu fins al final”, va explicar l’entrenador del Girona, que no va defugir en cap moment la importància del duel. “En som ben conscients, i volem recuperar les sensacions de setmanes anteriors i deixar enrere les de diumenge. Hem estat treballant tota la setmana amb la mentalitat que necessitem donar el millor de nosaltres mateixos.”

Els nervis i l’ansietat poden ser un rival afegit per al Girona. “Veig el grup molt preparat, conscient i convençut que la millor manera d’afrontar les situacions és des de la seguretat, la confiança, la valentia i l’atreviment. Són situacions en què un equip ha de demostrar que de veritat vol assolir l’objectiu”, va exposar Eusebio, que assumeix la importància del factor mental. “És una prova per a nosaltres. Una prova que hem d’afrontar amb personalitat i determinació. En els moments difícils, hem de tenir valentia i hem d’estar junts.”

El Girona ha de procurar recuperar la fiabilitat, després d’encadenar quinze partits rebent gols. “Hem tingut partits seguits amb rivals importants que han posat a prova la solidesa defensiva. Volent dur l’equip a pressionar a camp contrari, ens han aparegut alguns desajustaments que és clar que hem de millorar”, va explicar Eusebio, que hi va afegir: “Hem de continuar treballant amb la humilitat de cuidar els detalls. Hem de ser un equip molt solidari, amb un gran compromís, i necessitem concentració i intensitat. Hi ha hagut detalls en què en els últims partits hem fallat, i no ens ho podem permetre. Ser estrictes en tot el que demana l’equip, tant a dins com a fora, ens ajudarà a ser més consistents.”

Eusebio relativitza el fet que qui els visita sigui el cuer. “El que volem és guanyar, sigui el rival que sigui. És l’Osca, que va tenir dificultats al començament, però que en els últims partits ha donat la sensació de trobar-se més fort.”

“Els que hem volgut”

Interrogat per si pensava que li faltava alguna cosa quan es mirava la banqueta a Eibar, Eusebio va dir: “No. Tenim el que jo he volgut i el que Quique [Cárcel] ha volgut que tinguem. Hem entès que eren els jugadors que volíem tenir. A Eibar hi havia jugadors com ara Choco, Douglas i Porro, que hem volgut tenir, i joves de futur, que també m’il·lusiona que el club tingui projecció de futur.”

EL CONTEXT

“En els moments difícils, s’ha de tenir valentia. Veig l’equip preparat i convençut”

PER CORREGIR

“Hem fallat en detalls que no ens podem permetre. S’ha de ser intens i solidari”

UNA FINAL?

“Són tres punts importants, però no hem de viure cada partit com si fos definitiu”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)