2a divisió FEF

A Paterna, la confirmació

Impuls. L’Olot pot deixar a la cuneta el València Mestalla, cuer de la taula, i fer el salt definitiu per lluitar amb totes les garanties per accedir a places de copa i, fins i tot, de ‘play-off’ d’ascens

L’Olot visita la ciutat esportiva del València, a Paterna (12 h), per enfrontar-se al filial valencianista. L’equip de la Garrotxa intentarà tornar a vèncer a domicili després de cinc partits sense fer-ho –els olotins han sumat tres punts de quinze possibles en aquesta sèrie i no han fet cap gol–. Per guanyar, l’equip dirigit per Raúl Garrido haurà de fer un partit complet, i és que si bé al davant hi tindrà el cuer, la qualitat individual dels joves jugadors del València Mestalla exigirà més que mai als garrotxins: “Hem aconseguit tretze punts a fora i són números que es poden millorar però que no són dolents. Hem de tornar a guanyar a domicili per continuar creixent i ser millor equip. Ha passat massa temps des de la darrera victòria [al camp del Vila-real B, el 10 de novembre]”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que cataloga l’enfrontament contra el filial valencià com a vital per aspirar a cotes més ambicioses: “És important per créixer, continuar en la bona dinàmica i, com ja va passar en l’últim partit contra el Conquense, per eliminar un rival més, pel que fa a nosaltres. Si acabem la jornada més a prop d’una situació bonica, estarem encara més contents”.

Un cuer molt perillós

Precisament perquè ningú s’explica com un equip de la qualitat del València Mestalla pot anar últim en la classificació, la perillositat d’aquest és més elevada. Format per jugadors joves amb un gran futur i reforçat recentment amb peces bàsiques també de gran qualitat, el filial valencianista serà un dur obstacle: “No és real la seva classificació. Els conec molt i tenen un gran nivell, per això estic segur que donaran el màxim per no baixar a tercera. S’han reforçat molt bé però ens hem de centrar en nosaltres mateixos per treure avantatges dels seus defectes, si els mostren”, analitza el tècnic valencià de l’Olot, que afegeix: “El partit d’anada [0-3 al municipal] és un al·licient més per a nosaltres. Ens volem treure l’espina ja que és l’únic matx en què no vam estar bé. Intentarem aprofitar que estan encara en procés d’acoblament dels nous jugadors.”

Raúl Garrido tindrà les baixes de Barnils i Cosme, tots dos lesionats.

Conec el Mestalla i tenen un gran nivell. La seva posició en la taula no és real i serà un partit complicat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Hem de tornar a guanyar a domicili per continuar creixent i ser millor equip. Ha passat massa temps des de la darrera victòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)