2a divisió FEF

Desconcentració fatal

2a divisió B. Dues pèrdues de pilota del Barça B en dos minuts (42’ i 44’) permeten al Conquense capgirar l’1-0 i endur-se els tres punts del Miniestadi

barça b 1 conquense 2

BARÇA B:Jokin Ezkieta; Guillem Jaime, Araujo, Cuenca (Mingueza, 74’), Vilarrasa (Abel Ruiz, 83’); Monchu, Oriol Busquets (Merveil, 66’), Riqui Puig; Carles Pérez; Mujica i Collado.CONQUENSE:Marqueta; Cristian Márquez, Parera, Jon Vega, Maxi, De Pedro (Iborra, 69’); David Rodríguez (Iván Rubio, 83’), Lozano, Oriol Rey, Jorge Fernández; i Aguilera (Jordán, 76’).GOLS:1-0 (10’) Maxi, en pròpia portera. 1-1 (42’) Aguilera. 1-2 (44’) Parera.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:Als locals Monchu, Mingueza i Collado, i als visitants Jorge Fernández, Maxi i Jordán.PÚBLIC:1.059 espectadors.

Fins al minut 42, el partit entre el Barça B i el Conquense seguia un guió habitual al Miniestadi, fins a cert punt previsible: domini local en el joc i en el marcador, i el rival, amb poc risc malgrat el desavantatge, defensant-se amb ordre i esperant el seu moment. De cop i volta, tot va canviar a causa de dos minuts de desconcentració del filial blaugrana just abans del descans, que el Conquense va aprofitar per capgirar el resultat amb dos gols. En la segona meitat, el Barça B no es va mostrar perillós fins als últims minuts i no va poder evitar la tercera derrota en quatre partits.

Riqui Puig va capitalitzar el joc de creació blaugrana, buscant la passada que trenqués les línies d’un rival amb densitat defensiva gràcies als tres centrals. La va trobar en el minut 10, una excel·lent paràbola a l’esquena de la defensa visitant que Carles Pérez va fer encara més bona amb un bon control orientat. Va posar-hi el peu per rematar, però la pilota la va impactar el central Maxi, que és qui va superar el seu porter. Més enllà del gol, el Barça B no va tenir gaires ocasions més, poc vertical. El partit, però, semblava controlat, fins que una pèrdua de pilota d’Oriol Busquets va ser aprofitada a la perfecció pel Conquense en un contracop ben portat per Jorge i finalitzat per Aguilera (42’). I, tot seguit, un altre regal en zona perillosa –ara de Vilarrasa–, córner i cop de cap a l’escaire d’Adrià Parera (44’).

La remuntada exprés del rival va deixar tocat el Barça B, que va trigar molt a reaccionar en una segona meitat que, durant molta estona, va tenir controlada el rival. Va ser en el tram final quan els locals, amb el debut de Merveil Ndockyt i el retorn d’Abel Ruiz, van ser més incisius, amb xuts perillosos de Riqui Puig i Collado i un córner al travesser.