2a divisió FEF

L’Olot continua negat a fora i perd contra el cuer (2-0)

2a divisió B. Dues errades defensives condemnen als de la Garrotxa contra un València Mestalla que ha demostrat estar molt més necessitat de punts. L’Olot ja fa sis partits que no guanya a domicili –tres dels últims divuit punts possibles- però continua en una posició còmode

L’Olot ha perdut al camp del cuer, el València Mestalla (2-0). Els garrotxins continuen negats a domicili i ja encadenen sis partits sense aconseguir la victòria lluny de casa –tres dels últims quinze punts possibles–. Dues dianes de Sebas (14’) i Lolo Pla (79’) han estat suficients pels locals, que no han patit en excés davant la falta de verticalitat i profunditat dels volcànics.

L’Olot ha sortit adormit al terreny de joc i això ha permès al València Mestalla, cuer i necessitat de punts, gaudir de les primeres ocasions. De fet, en el 14, una errada no forçada de Ginard en la sortida de la pilota ha permès a Sebas Moyano recuperar l’esfèrica i marcar gairebé a plaer l’1-0. El gol ha esperonat tímidament els garrotxins, que han tingut alguna arribada amb xuts de Carles Mas, Jordi Masó i Hèctor Simón.

En la segona part, l’Olot no ha estat prou vertical i profund i les ocasions han estat massa tímides. Una nova errada dels de la Garrotxa ha permès al filial valencianista fer el 2-0 definitiu. En el 80, Chavarría ha perdut una pilota en una posició compromesa i Gassama ha servit en safata el gol a Lolo Pla, que ha superat Ginard. Ni amb l’1-0 i tampoc amb el 2-0 hi ha hagut reacció del conjunt olotí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)