2a divisió FEF

El Peralada no pot evitar una nova derrota a Son Malferit (1-0)

2a divisió B. El filial del Girona ha resistit durant tot el primer temps però ha encaixat l’1-0 en el 70, a la sortida d’un corner. Els de Chicho Pèlach es tornen a acostar a les posicions perilloses

El Peralada ha perdut per la mínima a Son Malferit contra l’Atlétic Balears (1-0). Els locals han estat més insistents i una diana d’Álvaro Vega després d’un corner ha estat suficient per deixar de buit al filial del Girona. Els de l’Alt Empordà encadenen cinc partits a domicili sense vèncer –un sol punt de quinze possibles– i s’acosten a només un punt de la promoció de permanència i a tres del descens directe.

El Peralada ha hagut de treballar de valent durant la primera part per mantenir el zero a la porteria. Amb el vent en contra i amb un Atlètic Balears pressionant molt, els jugadors dirigits per Chicho Pèlach han aturat les arribades locals, que constantment han fet centrades al cor de l’àrea buscant l’alçada i el físic imponent dels seus davanters. Els centrals del filial del Girona han fet bé la feina i Vito també ha estat providencial amb un parell d’aturades de mèrit. En el 44, el lateral Kike López ha tingut la millor ocasió per part dels mallorquins quan des del vèrtex de l’àrea ha retallat al seu marcador i ha provat un xut que ha sortit llepant el pal dret de la porteria. Abans, Giorgi ha estat substituït per un cop a l’espatlla, fent saltar les alarmes per una possible nova lesió greu per a un futbolista del conjunt empordanès.

En la segona part, la tònica ha estat la mateixa. El Peralada s’ha mostrat inofensiu en atac tot i tenir el vent a favor, i els balears han continuat insistint. En el 70’, un corner servit per Hugo Díaz l’ha tocat amb el cap Villapalos canviant de direcció i permeten a Álvaro Vega posar la bota i fer l’1-0 definitiu. Els de l’Alt Empordà no han pogut imposar el ritme i reaccionar, i és que, les ocasions pels de Chicho han estat inexistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)