2a divisió FEF

Atrapats a la teranyina

Falta el pas definitiu. El filial desaprofita l’oportunitat d’apropar-se a la promoció d’ascens i cau contra l’Alcoià, que fa el gol en l’única ocasió

ESPANYOL B 0 ALCOIÀ 1

ESPANYOL B:Edu Frías, Víctor, Nil, Iago, Nacho, Pol Lozano, Doncel (Jofre, 74’), Soria, Campuzano, Bermejo (Max, 66’) i Moha.ALCOIÀ:Bañuz, Barreda, Navarro, Primi, Hermosa, Michael Anaba, Nieto (Óscar Díaz, 28’), Tornero, Hernán (Rubén, 84’), Braulio (Omgba, 62’) i Vicente.GOLS:0-1 (46’) Braulio.ÀRBITRE:Gómez Lameiro.T.G.:Als locals Bermejo, Iago, Moha, i als visitants Hernán i Tornero.PÚBLIC:Uns 800 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

A l’Espanyol B li havia de servir el triomf per acostar-se a la zona de promoció d’ascens i sentir-se important en la lliga. Però els blanc-i-blaus no van poder aprofitar aquesta oportunitat d’or i va caure contra un Alcoià que, en la seva única arribada a l’àrea rival, va aconseguir marcar.

El partit va començar amb un clar domini dels locals, que eren qui portava les regnes del joc i de les ocasions. Gairebé tot el perill dels homes de David Gallego va arribar a través de Moha; primer, amb un cop de cap que va estavellar la pilot a la fusta, després, amb un xut que va sortir fregant al pal gràcies a una bona assistència de Doncel i, just abans del descans, provocant el vol de Bañuz per evitar la primera diana.

La sortida del descans va suposar una galleda d’aigua freda per a l’Espanyol B, que va veure com l’encert queia del bàndol visitant amb un gol en la seva primera oportunitat en tot el partit. Braulio va estrenar el marcador per a sorpresa de tothom. Amb el 0-1, els visitants van replegar-se encara més i van tancar els possibles espais. Tot i això, els blanc-i-blaus no van deixar d’intentar-ho i van gaudir de dues ocasions clares, una de Max i una altra de Nil, per tornar a equilibrar el resultat, tot i que el marcador no es va moure més. La nota positiva per al filial periquito va ser el debut del jugador del juvenil Jofre, que ho va intentar des de l’extrem dret.

ELS VESTIDORS

No vull que, en un filial, el més il·lusionat sigui jo. Volem gent ambiciosa
David Gallego
entrenador de l’espanyol b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)