Girona

“Estic segur que ens aixecarem”

Cristhian Stuani. L’uruguaià, un dels capitans de l’equip, es mostra convençut de revertir la situació: “Tenim temps i hem de pensar de manera positiva. Hem d’estar tots junts i saber que si caiem no ens aixecarà ningú, només nosaltres”

“Estem fotuts.” Així definien des del vestidor del Girona l’estat de la plantilla després de la desfeta de dissabte contra l’Osca, un partit marcat en vermell des de feia temps. També Cristhian Stuani, un dels capitans de l’equip. “Ara ens toca afrontar aquesta situació i ens hem d’aixecar”, va explicar després de la derrota. “Encara queda molta lliga i lluitarem. Hem de seguir tots units”, va expressar l’ariet uruguaià, conscient del nefast moment que travessa l’equip. “Estem intentat dia rere dia revertir aquesta dinàmica, per tots els mitjans, amb treball, amb sacrifici, i no se’ns pot retreure res perquè ho hem deixat tot a la gespa, però sí que ens està costant”, va manifestar l’ariet, que tot i això, es va mostrar optimista amb vista al futur. “Tenim temps i hem de pensar de manera positiva. Ens aixecarem, n’estic segur. Hem d’estar tots junts i saber que si caiem no ens aixecarà ningú, només nosaltres. Així que en això estarem”, va assegurar. Finalment, el màxim artiller del conjunt blanc-i-vermell també es va referir al tècnic, Eusebio Sacristán, de qui va dir que té tot el suport del grup: “La confiança que tenim en el cos tècnic és total, som un equip molt unit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)