Reus

El Reus constitueix el nou Consell d’Administració

Reus. El nou ens, que dona inici a la nova etapa de l’entitat, està format pel president Clifton Onolfo, la seva dona i la traductora

Tot i que amb el primer equip fora de la competició, l’activitat a Reus segueix ben present i aquesta tarda, en un comunicat, l’entitat del Baix Camp ha anunciat que ha constituït el nou Consell d’Administració del club.

El consell està format pel president i CEO de l’entitat, Clifton Onolfo, per la seva esposa, Cami Onolfo, i la traductora, Isabel Cherif-Cheikh. D’aquesta manera, comença una nova etapa al Reus amb Russell Platt i Clifton Onolfo al capdavant, sent Global Cities SHH Capital qui posseix el 99,7% de les accions del club.

Solidaritat

Per altra banda, aquest matí, representants de la penya d’animació Red-Blacks, han entregat als treballadors del club els diners que han recollit les darreres setmanes entre l’afició roig-i-negra. En total s’han recollit 3.109,26 euros, que es repartiran entre tots els empleats de l’entitat, que encara no han cobrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)