Girona

Un àrbitre madrileny al Bernabéu

El designat. Guillermo Cuadra Fernández, adscrit al comitè balear, és l’escollit per a la visita del Girona al camp del Madrid, on el seu únic partit va acabar amb triomf del Llevant (1-2)

Guillermo Cuadra Fernández és el designat per a la visita de diumenge del Girona al camp del Madrid (12h). El més curiós és que serà un madrileny qui arbitrarà al Santiago Bernabéu. Cuadra Fernández va néixer fa 34 anys a Madrid, tot i que està adscrit al comitè balear, un fet que li permet arbitrar conjunts madrilenys. És debutant a primera divisió i, de fet, el seu primer partit a l’elit a va ser el Girona-Valladolid, que va obrir el foc a Montilivi (0-0). També va ser l’àrbitre designat per a la visita dels blanc-i-vermells al Sánchez Pizjuán (2-0), que va significar la primera derrota del Girona amb Cuadra Fernández, amb qui va coincidir en dues temporades diferents a segona A. Al Bernabéu va arbitrar el triomf del Llevant (1-2). Diumenge, Cuadra Fernández tindrà el suport des de las Rozas d’Undiano Mallenco, el designat per al VAR.

2015/16 2a divisió A
1. Bilbao Athletic-Girona 0-1 30. Girona-Leganés 1-1 34. Girona-Alavés 1-0
2016/17 2a divisió A
9. Cadis-Girona 0-0
2018/19 1a divisió
1. Girona-Valladolid 0-0 16. Sevilla-Girona 2-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)