3a divisió FEF

El retorn a la normalitat

3a divisió. El Llagostera es refà –després d’un petit sotrac– amb la participació de Toni Cunill, que vol consolidar-s’hi després d’aterrar aquest estiu procedent del Figueres i superar una lesió al genoll

El Llagostera torna a somriure. Després d’un petit sotrac coincidint amb l’entrada d’any, en què va encadenar tres jornades sense guanyar amb dos empats i una derrota, l’equip dirigit per Oriol Alsina ha tornat al camí de la victòria. Els blaugrana, doncs, continuen a dalt en la classificació, segons, en la zona de play-off, i seguint les passes de l’Hospitalet, el líder, al qual tenen a dos punts de distància, gràcies als dos triomfs consecutius contra el Vilafranca (4-1) i el Cerdanyola (2-3). En els dos partits hi ha un home que va tenir protagonisme després d’un temps a l’ombra, Toni Cunill, recuperat ja d’una lesió al genoll que el va apartar dos mesos del terreny de joc i que, com l’equip, irradia felicitat. “Teníem una petita mala dinàmica i sabíem que havíem de revertir-la al més aviat possible. També érem conscients que durant la temporada hi ha aquests mals moments, però en aquests dos partits hem tornat a recuperar el bon joc i estem molt contents”, assegura el central osonenc.

Després del període d’inactivitat, el central va agafant sensacions, i en la primera de les dues victòries hi va participar entrant després del descans i en la darrera ja va ser titular. La lesió ja és història i cada dia es troba millor: “Ara em trobo perfecte. La lesió està oblidada i ara les sensacions són molt bones, ja ni recordo el que vaig tenir.” D’aquesta manera, Cunill va tornant a la normalitat, després d’un inici al club irregular en què li ha costat entrar, aterrat aquest estiu del Figueres, on va jugar els darrers quatre anys. “Jo tenia clar que arribar aquí era un repte personal”, assegura el defensa de Torelló. “Arribava a un equip que havia baixat de segona B, i que continuava i continua tenint molt bons jugadors i la competència és molt gran. Sabia, però, que treballant diàriament i amb l’esforç, els minuts arribarien. La competència, però, hi segueix sent i, ara estic content de poder tenir minuts i d’ajudar l’equip”, explica el futbolista de 29 anys, que, en categoria sènior, ha militat sempre a tercera, a les files del Manlleu (2010/11), l’Espanyol B (2011/12), la Pobla de Mafumet (2012/13), el Palamós (2013/14) i el Figueres, abans d’arribar a l’equip llagosterenc aquest curs.

Les expectatives

L’objectiu del Llagostera és acabar el campionat en llocs de play-off, entre els quatre primers, i de moment, va bé. “Ho tenim a prop, però sabem que la resta d’equips estan forts també. Sí que és veritat que l’objectiu és fer-lo, que sempre és molt bonic”, diu Cunill.

Tot i això, per consolidar-se en la zona l’equip també haurà de fer-se valdre a fora, on feia gairebé dos mesos que no guanyava abans d’aquest diumenge i on només ha aconseguit els tres punts en cinc dels tretze desplaçaments efectuats. La següent aturada, però, és contra el Sant Andreu, aquest dissabte a casa, on l’equip sí que es mostra difícil de doblegar, amb onze triomfs en tretze partits.

MALA RATXA

L’equip dirigit per Oriol Alsina encadenava tres partits sense guanyar

RECUPERAT

Dos triomfs han canviat la dinàmica, amb Cunill titular en el darrer

MINUTS

“Sabia que arribar aquí era un repte personal”, assegura el central
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)