2a divisió FEF

Una qüestió d’encert

2a divisió B. El Peralada fa més mèrits que l’Ontinyent per sumar alguna cosa però perdona i ho paga car al final amb un gol a la sortida d’un córner

Peralada 0 Ontinyent 1

PERALADA:Marc Vito, Jordan (Marc Baró, 86’), Santi Bueno, Teo, Maxi Villa (Mario, 68’), Rober, Montes, Iago, Miguélez, Andzouana i Pachón.ONTINYENT:Craviotto, Soler (Sergio Albiol, 87’), Enrique, Monreal, Raül Fuster, Felip, Juanan, Javi Llor (Tito Malagón, 68’), Carbonell, Machado (Zarzo, 46’) i David Torres.GOLS:0-1 (83’) Julen.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:A Raül Fuster, Soler i David Torres de l’Ontinyent.

El Peralada va fer un partit seriós i més que digne tenint en compte el que s’estava jugant a casa contra un rival directe per la permanència com era l’Ontinyent, però l’esforç i la línia ascendent durant els noranta minuts va quedar en no-res per culpa d’un gol a la sortida d’un córner en el tram final. I és que els de l’Alt Empordà van saber resistir la potent sortida del conjunt valencià, que va ser amo i senyor del partit durant el primer quart d’hora de joc. En aquest tram, els visitants fins i tot van poder perforar la porteria de Vito, això sí, amb una rematada en fora de joc de David Torres (5’).

Un xut desviat de Pachón (10’) va despertar el Peralada, que, de mica en mica, va anar guanyant terreny a l’Ontinyent. Fins al descans, les millors ocasions dels verd-i-blancs van arribar de les botes de Miguélez: en la primera, un xut de falta des de la frontal, no va poder superar la tanca defensiva (22’) i en la segona, el porter Craviotto va desviar l’un contra un amb el davanter càntabre del Peralada. El creixement de la primera meitat va tenir continuïtat després de la represa, i el conjunt de Chicho va agafar la batuta del partit a través de la possessió de la pilota. Miguélez va tornar a fer lluir Craviotto amb un xut molt potent després d’un córner (61’), i un minut després el porter català va tornar a ser protagonista aturant una canonada de Maxi Villa des de l’interior de l’àrea.

Intercanvi de cops

L’Ontinyent va fer treballar Vito per primer cop en la segona part en el minut 75 amb un xut de Zarzo, i en la jugada següent, Mario va topar, un cop més, amb Craviotto, després de guanyar per velocitat la defensa. El recital d’aturades de l’ontinyentí va viure un darrer capítol amb una rematada de Miguélez (80’). Poc després, una pèrdua de Jordan acabava amb un córner. Zarzo col·locava la pilota al primer pal on Julen posava el cap i enviava la pilota a gol (83’). La diana era una patacada a tota la bona feina que estava fent el Peralada durant el partit i que quedava sense recompensa.

ELS VESTIDORS

No hem entrat bé en el partit, però ens hem recuperat i crec que l’hem dominat. Ens ha faltat encert en les ocasions de gol
El córner ve d’una pèrdua nostra i en la rematada ens ha faltat més duresa i un millor marcatge
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
Entrenador del Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)