Girona

Escenaris per a escollits

Grans estadis. El Girona és el primer equip que puntua al Camp Nou i al Bernabéu aquest curs. En els últims cinc anys, només ho havien aconseguit l’Atlético (dos cops) i el València

Amb el triomf al Bernabéu, el Girona ja ha puntuat en els dinou estadis de primera. En alguns escenaris ho ha aconseguit no pas contra el primer equip, sinó contra el filial (al Pizjuán contra el Sevilla B i a San Mamés es va imposar contra l’Athletic B), i en altres (Ipurua, Nuevo Zorrilla i Vallecas) ja ho va fer en divisions inferiors. A primera, l’Eibar se li resisteix, al Girona, que encara ha de visitar el Valladolid i el Rayo.

Gesta amplificada

L’1-2 al Bernabéu i el 2-2 del Camp Nou fan que el Girona sigui l’únic equip de primera que ha puntuat aquest any als dos grans estadis. Encara estan en condicions de fer-ho cinc equips: el Llevant, la Real Sociedad i l’Atlético han puntuat al Bernabéu i encara han de visitar el Camp Nou; i el Betis i l’Athletic han esgarrapat punts del camp del Barça però encara tenen pendent la visita a Madrid.

De tota manera, la gesta no és a l’abast de tothom. Cap equip va puntuar en els dos estadis el curs passat. I només l’Atlético ho va fer la temporada 2016/17. I per trobar un altre precedent, cal remuntar-se al curs 2013/14, en què el mateix Atlético i també el València van sucar al Camp Nou i al Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)