Girona

Un àrbitre gens propici

Prieto Iglesias. El col·legiat navarrès, que aquest curs ha dirigit els gironins en les derrotes polèmiques contra l’Eibar (2-3) i l’Athletic (1-0), dirigirà el Girona-Real Sociedad de dilluns

La federació espanyola va anunciar ahir que Eduardo Prieto Iglesias serà l’encarregat d’arbitrar el partit de dilluns (21 h) a Montilivi contra la Real Sociedad, assistit al VAR per González González. En línies generals, al Girona no li ha anat gens bé amb el navarrès, i és que el balanç dels 13 partits que li ha arbitrat és de només dues victòries, dos empats i nou derrotes.

El duel contra la Real serà el quart partit del Girona que dirigeixi Prieto Iglesias aquest curs, després d’arbitrar el 0-1 a Vila-real i les derrotes contra l’Eibar (2-3) i l’Athletic (1-0). En aquests dos partits, contra equips bascos com ho serà dilluns la Real, l’arbitratge va deixar un mal gust de boca als gironins per algunes decisions controvertides. En el primer dels dos duels, a Montilivi contra l’Eibar, el navarrès va recórrer fins a quatre ocasions al VAR, en la més controvertida per assenyalar un penal per mans d’Aday. La decisió més greu per als interessos gironins va arribar en el duel contra l’Athletic a San Mamés, i és que en el temps afegit va assenyalar un penal de Ramalho més que rigorós sobre Muniain que va acabar certificant la derrota del Girona (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)