Girona

Recuperació massiva?

Més efectius. Eusebio, que ja va convocar Roberts i Planas a Madrid, podrà disposar també de Bernardo i possiblement de Muniesa i Doumbia

La setmana és llarga i que el pròxim partit del Girona no sigui fins dilluns que ve afavorirà possiblement que Eusebio pugui disposar de més jugadors que en les darreres setmanes i fins i tot mesos. De fet, a banda de Mojica i Aday, és possible que el tècnic tingui gairebé tothom a punt i molt on triar. Bernardo tornarà segur una vegada complerta la sanció. Patrick Roberts i Carles Planas ja es van asseure a la banqueta al Bernabéu, tot i que ni tan sols van escalfar.

Les novetats per al partit contra la Real Sociedad podrien ser el defensa Marc Muniesa i el davanter Seydou Doumbia, que tenen avançada la recuperació. El lloretenc està pràcticament fora de combat des del desembre per una lesió al soli (tot i que va reaparèixer 20 minuts al Villamarín) i l’ivorià també es va lesionar al camp del Betis, on va marcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)