2a divisió FEF

Toca un altre cop d’autoritat

2a divisió B. El Peralada visita el camp del Vila-real B (17 h), el segon classificat, amb la necessitat de donar un cop d’autoritat per evitar caure en les posicions de descens directe

El Peralada visita aquesta tarda el camp del Vila-real B (a les 17 h), el segon classificat, amb la necessitat de tornar cap a casa amb algun punt com a botí, i és que les dues últimes derrotes consecutives han deixat l’equip en la perillosa posició de play-out a només un punt de la zona de descens directe. “Guanyar fa més agradable tota la feina que fas i evidentment perdre, com hem fet aquests últims partits, no ajuda, però les sensacions van a banda dels resultats. Una de les virtuts d’aquest equip és que sempre ha treballat tranquil i amb naturalitat, fins i tot quan anava últim, i mai ha perdut la cara en els entrenaments. Ha estat sempre en un bon nivell de confiança i autoestima”, valora el tècnic, Chicho Pèlach.

El cert és que els xampanyers es trobaran al davant d’un equip que, tot i encadenar cinc jornades sense guanyar amb una derrota i quatre empats, té entre cella i cella guanyar la lliga per aspirar a l’ascens. “Segurament és el millor equip de la lliga. Et fa molt de mal amb l’atac organitzat perquè s’associa molt bé amb una precisió bestial que complica molt poder recuperar pilotes. A més, no tenen manies a cedir la iniciativa en alguns moments perquè tenen un contraatac espectacular, com es va veure al nostre camp”, analitza Chicho, que, tot i això, veu el seu equip preparat per donar un cop d’autoritat: “És un rival complicat, però les seves característiques, i les del camp, ens afavoreixen. L’any passat hi vam treure un bon resultat i en la primera volta, tot i perdre, vam ser superiors. Aquests dies hem recuperat jugadors i hem sumat alguns dels que estaven al primer equip, cosa que ens donarà una estabilitat que ens anirà d’allò més bé en el tram final de temporada en un moment en què l’equip també està molt més madur.”

A Vila-real podria debutar, fins i tot de titular, el davanter uruguaià Juanma Boselli, i és que Chicho només tindrà la baixa per lesió de Soni, a més dels dos futbolistes amb dinàmica del primer equip, Paik i Valery. Giorgi, que ha viatjat, no està al cent per cent.

LA PRÈVIA

Una de les virtuts d’aquest equip és que sempre ha treballat tranquil, amb naturalitat, i mai ha perdut la cara en els entrenaments
Segurament és el millor equip de la lliga, però les seves característiques ens afavoreixen
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)