2a divisió FEF

Un debut molt prometedor

L’estrena. Juanma Boselli va disputar els 90 minuts al camp del Vila-real B assistint des del córner en l’1-1 i forçant el 2-3 en pròpia porta

El Peralada va quedar-se amb la mel a la boca en l’últim partit de lliga després que el Vila-real B fes el 3-3 definitiu en el 92. Els de l’Alt Empordà feia pocs minuts que havien remuntat un 2-1, i perdre dos punts en el descompte va fer mal, i és que la victòria del Conquense va fer caure en descens el filial del Girona. L’únic bon gust de boca entre l’expedició empordanesa va ser les sensacions positives que va deixar el debut de la darrera incorporació, el davanter Juanma Boselli.

L’uruguaià, en tan sols una setmana en la disciplina del Peralada, va convertir-se en l’executor de la pilota aturada en detriment de Miguélez. De les botes de Boselli va sortir el córner que va rematar Ferraresi per fer l’1-1 i seva va ser la jugada personal des de la banda esquerra que va acabar amb el gol en pròpia porteria de Migue, el 2-3: “Ha tingut un bon debut i esperem que continuï en aquesta línia. Boselli és un jugador diferent que fa temps esperàvem, però hem d’anar a poc a poc per ajudar-lo i afavorir el creixement del futbolista”, comenta el tècnic del Peralada, Chicho Pèlach sobre l’estrena del jugador de 19 anys cedit pel Defensor Sporting de l’Uruguai.