2a divisió FEF

La cinquantena de Garrido

Gran balanç. El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, va dirigir a Badalona el 50è partit a la banqueta garrotxina igualant Rodri com el que n’ha dirigit més a segona B

L’Olot va empatar a zero en l’última jornada al camp del Badalona. Contra els escapulats, els de la Garrotxa van jugar el seu vint-i-cinquè partit del curs, el cinquantè de Raúl Garrido des que va arribar al club el novembre del 2017. El tècnic valencià assoleix una xifra gens menyspreable i empata amb Rodri com l’entrenador que més enfrontaments ha dirigit des de la banqueta l’Olot competint a segona B. El balanç de Garrido des de la seva arribada és de 16 victòries, 21 empats i només 13 derrotes, uns números que van permetre a l’equip sortir del pou del descens i assolir la permanència a la categoria el curs passat i, en aquest, traçar una trajectòria regular sempre instal·lat en posicions còmodes i amb un coixí ampli respecte al descens.

Raúl Garrido ha aconseguit 16 victòries en els 50 partits que ha dirigit l’Olot, cosa que significa que amb el valencià els olotins guanyen el 32% dels enfrontaments que juguen. Sonades van ser les victòries del curs passat a la Nova Creu Alta contra el Sabadell (1-2) o a Cornellà (0-1), o les d’aquesta temporada a Montilivi contra el Peralada (0-1), en la tornada contra els peraladencs al municipal amb remuntada al final (2-1), i al camp del Vila-real B, llavors líder del grup (1-2).

Respecte a Rodri, tècnic amb el qual ha empatat amb 50 partits en la categoria de bronze a la banqueta, Garrido guanya amb força diferència pel que fa al bagatge. Amb Rodri, l’Olot va guanyar 13 partits –va obtenir el 26% dels triomfs–, en va empatar 19 i en va perdre 18. I és que amb el barceloní els garrotxins van salvar-se en el primer curs, ja començat, i van enfilar el camí del descens a tercera en el segon.

EL BALANÇ DE RAÚL GARRIDO AMB L’OLOT

16
victòries.
L’Olot guanya el 32% dels partits amb el valencià. Dels més sonats, els de Montilivi o Vila-real.
21
empats.
Sumar sempre és important, i és que amb un punt contra l’Elx es va aconseguir la salvació.
13
derrotes.
Els garrotxins s’han convertit en un equip sòlid i cada vegada perden menys partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)