Reus

La demanda dels empleats del Reus, endavant

La crisi roig-i-negra. No hi ha acord en l’acte de conciliació entre els treballadors i Onolfo, que no vol pagar-los a tots

El president del Reus, Clifton Onolfo, i els treballadors, a través dels respectius advocats, no van arribar a cap acord en l’acte de conciliació d’ahir dimarts i, tal i com estava previst, la demanda dels empleats del club roig-i-negre contra els nous propietaris pels impagaments tira endavant. La principal discrepància radica en el fet que Onolfo només vol pagar els sous pendents a una part dels treballadors, els que considera essencials, una mesura a la qual els empleats s’oposen radicalment. En total són al voltant de seixanta persones, entre els treballadors de les oficines, els membres de la direcció esportiva, els entrenadors del primer equip i del planter i els jugadors del filial, que diumenge van fer una queixa pública abans del partit al camp del Figueres. A tots se’ls deuen entre cinc i sis nòmines.

De moment, els nous propietaris del Reus, que quan van arribar al Baix Camp fa un mes no van poder evitar l’expulsió de l’equip ni la marxa dels futbolistes, no han fet cap pagament i, de fet, esperen a acollir-se al concurs de creditors –el club, que no té ingressos i deu més de 5 milions d’euros, hi entrarà a principis de març– per refinançar els deutes. A la llarga, el que esperen els propietaris nord-americans del Reus és la sentència del Tribunal Administratiu de l’Esport, al qual van recórrer la sanció de tres anys sense competir en el futbol professional. Si la suspensió no es rebaixa, Onolfo i companyia es replantejarien de manera seriosa el seu projecte a Reus, que podrien abandonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)