2a divisió FEF

El Cornellà deixa escapar un avantatge de dos gols (2-2)

Copa Federació. El conjunt verd guanyava per 0-2 al camp de l’Inter de Madrid però dues dianes en els últims cinc minuts aigualeixen la feina feta

Amb un sabor agredolç ha acabat el partit d’anada de les semifinals de la copa federació per al Cornellà al camp de l’Internacional de Madrid. El 2-2 no és un mal resultat però la manera amb la qual ha empatat l’equip de Xavi Calm ha estat dolorosa. Els verds han deixat escapar un avantatge de 0-2 en els últims cinc minuts del partit en què han acabat amb el rival bolcat a l’àrea i Sergio salvant el tercer en el temps d’afegit.

El partit ha començat prou bé per als interessos de l’equip català que ha tingut diverses ocasions. El marcador, però, no s’ha mogut fins el minut 52 gràcies a Jaume. Sis minuts després, el davanter ha fet el seu doblet particular que d’altra banda ha inaugurat un període de domini local. Tot plegat ha acabat en dues dianes seguides de l’Inter (85’ i 86’) que han deixat l’eliminatòria ben oberta per la tornada a Cornellà de Llobregat.