2a divisió FEF

Ginard contra el seu pretendent

2a divisió B. El porter de l’Olot s’enfrontarà diumenge a l’Atlètic Balears, el seu exequip i el club que el va intentar fitxar el gener passat

L’Olot rep diumenge a les 12 h el líder de la taula, l’Atlètic Balears. Si bé per als futbolistes olotins el duel ja aixecarà expectació per si sol, per al porter d’Artà, Xavi Ginard, els sentiments estaran a flor de pell. El jugador del conjunt de la Garrotxa disputarà un duel contra el que va ser el seu equip durant els cursos 2011/12 i 2013/14, el mateix club que el gener passat va intentar fitxar-lo per afegir competència a Klaus en el que hauria estat el retorn a la seva terra i a un club amb l’objectiu de pujar a segona A. “És un partit especial perquè ens visita el líder i perquè a l’Atlètic Balears hi vaig passar bons anys. A més, tothom sap que al gener van intentar fitxar-me i això em fa sentir orgullós”, comenta Xavi Ginard, en una situació incòmoda durant el mercat d’hivern: “Al final tothom ho va entendre ja que tinc una edat i tenia l’opció de tornar a casa amb la família, que també els feia gràcia. Era una bona oportunitat, però va ser al gener i ara estic amb l’Olot al 100%.”

Integrat i líder al vestidor –és un dels capitans de l’equip–, Ginard fins i tot no descarta continuar a la Garrotxa més temporades –l’actual és el seu tercer curs al club–. “M’he trobat gent pel carrer que em diu que diumenge jugaré contra el meu futur equip i no és així. La proposta va ser al gener i no més enllà. El futbolista s’ha de buscar la vida per continuar amb la seva carrera i si arriba una proposta de l’Olot valoraré continuar”, explica el d’Artà, conscient de la dificultat del matx contra els balears. “Arriben en un bon moment defensiu i amb uns números de líder. A fora sembla que abaixen el rendiment i no estan tan còmodes com a casa i ho intentarem aprofitar”, diu Ginard, l’únic futbolista del conjunt olotí que ha jugat tots els minuts en les 26 jornades que s’han disputat.

LES REACCIONS

Al final tothom ho va entendre, era una bona oportunitat per tornar a casa amb la família, però va ser al gener i ara estic amb l’Olot al 100%
Arriben en un gran bon defensiu i amb uns números de líder, però a fora sembla que abaixen el nivell
Xavi Ginard
porter de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)